NADLEŽNI ORGANI ALARMIRANI ZBOG UČESNIKA ELITE: Hitna reakcija, moraće da napusti rijaliti!

Autor:

Zadruga

09.05.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik Elite ni ne sluti šta se dešava u spoljnom svetu, na adresu mu sada stiže tužba.

NADLEŽNI ORGANI ALARMIRANI ZBOG UČESNIKA ELITE: Hitna reakcija, moraće da napusti rijaliti!

Foto: shutterstock

Hapšenje

Lepi Mića i Lejdi Di su poznati po žestokim verbalnim okršajima za crnim stolom u rijalitiju "Elita". Ovog puta, otac Lejdi Di, Dmitar, odlučio je da reaguje na Mićine postupke i istakao da će se suočiti na sudu. Prema njegovim rečima, ukoliko dođe do tužbe, Mića će morati da napusti "Elitu" kako bi prisustvovao suđenju.

Dmitar je istakao da će rado igrati s Mićom ako on želi da bude deo rijalitija, ali da će tužba biti neizbežna. Takođe, naglasio je da bi Možda čak bude upućen i na školovanje u ustanovi za lepo ponašanje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

 

- Ako taj ''lepotan'', uveli Mića hoće rijaltii, ja ću rado da igram s njim. Malo se mnogo zaneo, pa mu treba objasniti gde mu je mesto i čije decu on naziva pogrdnim imenima. Tužbu će popiti sigurno, a možda mu bude plaćeno i školovanje u ustanovi za lepo ponašanje - rekao je njen otac za Pink.rs.

Podsećamo,  mnogi nisu mogli da poveruju, ali Mića je istakao da je njegov honorar zaista skroman, te da više vrednuje stabilnu platu koja ga čeka nakon izlaska iz rijalitija.

- Ja sam u rijalitiju za vrlo male pare. Pitajte lažne milionere koliko su uzeli para. Boli me glava od njihovih laži. Ja sam inteligentan čovek i pre sam za jednu skromnu, dobru platu, koja te čeka kad izađeš iz rijalitija, nego da tražim milione, a izađem bez žute banke. E, njima se to dešava. Ja sam zadovoljan. Tih deset plata na kamatu, bude plus i neka nagrada, eto dobio sam kola, javnu promociju, pa sve to vredi. Da sam u spoljnom svetu, potrošio bih pare, dobio koronu i ne bih imao šta da radim. Ja javno pitam sve ove što se busaju honorarima, gde su im ti milioni? Nemaju ni kuće ni kućišta, a pričaju priče za malu decu. Pa, na splavovima ti vajni bogataši iz rijalitija skupljaju po 1.000 dinara da plate račun. Više od njih 30 u zadnje dve sezone nisu dobili ni dinara, sve otišlo na kazne - kazao je svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading