TRAGEDIJE PORODICE SPIRS: Britni u knjizi PROGOVORILA O ZLOSTAVLJANJU! Evo kada ćemo je čitati u Srbiji!

Autor:

Zabava

25.01.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda je ovaj autobiografski roman posvetila svojoj deci.

TRAGEDIJE PORODICE SPIRS: Britni u knjizi PROGOVORILA O ZLOSTAVLJANJU! Evo kada ćemo je čitati u Srbiji!

Foto: www.profimedia.rs

U svom autobiografskom romanu "Žena u meni" pevačica Britni Spirs otkriva mnoge nepoznate detalje o sebi. Ona opisuje svoje detinjstvo kao izuzetno teško budući da je od malih nogu svedočila neprestanim svađama svojih roditelja, a vaspitavana je tako da mora da ćuti i trpi. Ako se i pobuni, tvrdi, sledila je kazna.

Osim što opisuje kako se zaljubila u muziku i počela da peva, Britni piše i o tragedijama koje su pratile njenu porodicu. Otkriva i da je srednje ime dobila po baki Emi Džin Spirs, koju je muž, odnosno deda slavne pevačice, zlostavljao. Emi Džin je izgubila tri dana staru bebu, a suprug ju je smestio u jezivu duševnu bolnicu. Zbog toga se Britnina baka jednog dana ubila na grobu svog malenog sina.

Britni u svojoj ispovesti tvrdi da su muškarci u porodici Spirs bili na lošem glasu i vrlo nezgodni u postupanju prema ženama. Tako je i njen otac često bio pijan i zlostavljao je svoju suprugu i decu. 

Republika

Foto: Promo/Laguna

 

U junu 2021. godine ceo svet je slušao obraćanje Britni Spirs sudu. Kada je konačno progovorila i iznela istinu, neosporno je ostavila dubok utisak i time promenila svoj život i živote bezbroj drugih ljudi.

U knjizi „Žena u meni" slavna pevačica prvi put iznosi pojedinosti o neverovatnom putu koji je prevalila - i snazi koja leži u srži ličnosti jedne od najvećih zvezda u istoriji pop muzike. Ovaj roman Britni je posvetila svojim sinovima:

- "Mojim dečacima, koji su ljubav mog života" - piše Britni.

„Žena u meni" je hrabra i neobično potresna priča o slobodi, slavi, majčinstvu, preživljavanju, veri i nadi. Autobiografija Britni Spirs naći će se u Laguninim knjižarama u tržnim centrima Delta City i Ušće od nedelje 28. januara, a od ponedeljka 29. januara i u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading