JOŠ DANAS UŽIVAMO U SUNCU, A OD SUTRA PROMENA VREMENA! Evo kakvi dani su pred nama

Autor:

Vesti

13.05.2024

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnja temperatura biće od 7 do 10, a najviša oko 23 stepena.

JOŠ DANAS UŽIVAMO U SUNCU,  A OD SUTRA PROMENA VREMENA! Evo kakvi dani su pred nama

Foto: shutterstock

Iznad većeg dela zemlje pretežno sunčano, s najvišom dnevnom temperaturom od 20 do 23 stepena dok se uveče i u toku noći očekuje umereno naoblačenje, pred jutro na zapadu i jugozapadu Srbije kiša.

U brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne i istočne Srbije tokom dana promenljivo oblačno, ujutro i pre podne na istoku ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom, posle podne postepeno razvedravanje.

Vetar slab do umeren, severni i severoistočni, na istoku istočni.

VREME U BEOGRADU

I u Beogradu pretežno sunčano uz slab severni i severoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od 7 do 10, a najviša oko 23 stepena. Uveče i u toku noći malo i umereno oblačno.

PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do ponedeljka, 20. maja, promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom u utorak i sredu mestimično se očekuju u zapadnim, južnim, centralnim i jugoistočnim, a u drugoj polovini sedmice, uz porast temperature, ponegde i u ostalim predelima.

U košavskom području će od srede duvati umeren i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno sa udarima olujne jačine.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading