ŽIVEO SAM U ORONULOM HLADNOM DOMU! Naš pevač sad uživa u luksuzu, a kao tinejdžer je propatio u VELIKOJ BEDI!

Autor:

Zabava

16.10.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović priznao da je sa 14 godina morao da se odvoji od roditelja.

ŽIVEO SAM U ORONULOM HLADNOM DOMU! Naš pevač sad uživa u luksuzu, a kao tinejdžer je propatio u VELIKOJ BEDI!

Foto: ST/N. Pančić

Aco Pejović

Aco Pejović sada uživa u samom luksuzu, ali da ga život nije mazio, govori i činjenica da je kao tinejdžer dosta propatio u domu. Kako je bio veliki talenat za muziku, a u njegovom kraju nije postojala muzička škola, roditelji su se složili i upisali ga u dom za učenike u kom je i živeo.

Republika

Foto: Republika.rs

Aco Pejović sa suprugom

- Imao sam 14 godina i to je za mene negde bio mučan period. Bio sam u đačkom domu koji je bio oronuo, hladan, sa sobama gde je bilo po šest-sedam ljudi i zajednička kupatila. Ali Bože moj, sve zbog muzike - rekao je jednim prilikom Pejović za Grand sa setom u glasu i dodao:

Republika

Foto: instagram.com/aco_pejovic

Aco Pejović

- Nisam plakao, ali su mi noći bile teške. U gradu si gde nikoga ne znaš, ali apsolutno nikoga. Stresno je bilo jer sam bio klinac. Treba da se snađeš, da izguraš tu priču zbog koje si došao.

Kako je dalje otkrio, on je s nestrpljenejem čekao vikende kada bi odlazio kod svojih roditelja, međutim ni to se nije dešavalo stalno.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Aco Pejović sa ženom i ćerkama

- Možda sam jednom mesečno uspevao da odem kući. Radovao sam se maminoj kuhinji, nisam mogao da nosim hranu u dom jer nije bilo mesta gde da je držim. Baš je bilo kao u vojsci. Sećam se da je majka nakon što me je posetila tamo jednom prilikom, otišla kući u suzama. Onda se posle deset dana otac pojavio i rekao: "Moram da ti promenim dom. Majci se ne sviđa u kakvim uslovima živiš"- ispričao je Aco Pejović u emisiji "Iz profila".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading