SUZE POTOPILE ARENU: Aco Pejović plakao zbog kume Prije - izašao na binu sa njom, pa otvorio dušu pred punom halom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.09.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović izašao na binu, pa pustio suzu sa svojom kumom Prijom!

 

 

Pevač Aco Pejović, kum Aleksandre Prijović, izašao je na binu sa njom pred punom Štark Arenom. Večeras Aleksandra održava prvi od tri koncerta koja je najavila, a popularna pevačica je više puta zaplakala tokom koncerta. Pejović joj je priznao da je to uradio i on.

Moram da ti priznam jednu stvar, kad je krenuo koncert, plakao sam od srca, iskreno. Ako je iko od mlađe generacije zaslužio, to si ti, svojim radom, trudnom i pevanjem - rekao je Pejović, a Aleksandra ga je zagrlila.

Republika

Foto: Republika

Prija i Pejović

Podsetimo, bakon što je otpevala pesmu "Devet života", koju je napisao njen suprug Filip Živojinović, i zahvalila mu se na istoj, Aleksandra se slomila i zbog bake i detke, kao i zbog svog oca.

Ja sam želela da vi doživite ovo - rekla je Prija baki i deki, zajecala, pa se obratila i svom ocu:

Tata, volim te. Volim vas najviše na svetu - rekla je Prija, pa nastavila da peva, a posvetila im je pesmu "Sve po starom".

Podsetimo, Prija je zaplakala na samom početku koncerta, kada se obratila publici i svojoj mami.

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

Mislim da ste primetili da u poslednje vreme ne mogu da sakrijem svoje emocije i da često zaplačem na nastupima - rekla je Prija, pa se obratila mami:

Mama, da li se sećaš kada smo pre 15 godina prvi put prošle pored Arene i kad sam ti rekla kako bih volela da jendog dana pevam ovde. To je tada delovalo mnogo daleko a vidi nas sada. Mama, znam da i ti plačeš - rekla je Aleksandra, a i njena mama je zaplakala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milana

29.09.2023 10:16

Plakala jer je Filip pedalirao