"NE IDEM NA AFTER, SIN ME ČEKA" Maja Berović otkrila da li snima DUET sa Aleksandrom Prijović, pa se prisetila svoje Arene! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

28.09.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović došla da podrži mlađu koleginicu, otkrila da li je u planu duet!

Popularna pevačica Maja Berović stigla je u Štark Arenu na prvi koncert svoje koleginice Aleksandre Prijović. Kako je otkrila, ne ide često na koncerte svojih kolega, ali je Priju došla da podrži, a potom je priznala da li će njih dve snimiti duet.

- Ovo je drugi koncert našeg izvođača na kom sam bila u poslednje vreme, prvi Saša Matić. Aleksandra i ja se poznajemo duže vreme, što se tiče dueta, to se nikad ne zna. Najbitnija je pesma. Ako nas spoji neka pesma, biće mi drago - rekla je Maja, koja se prisetila svog koncerta u Areni:

Republika

Foto: republika.rs, ATA Images

Koncert Aleksandre Prijović

- Sad sam se prisetila svoje Arene, baš divan osećaj. Znam da će Aleksandra biti srećna i uzbuđena. Ona je zaista jedan od najlepših vokala koje imamo, normalno je da se takav izvođač podrži - dodala je pevačica.

Ona je otkrila i da li će večeras plakati uz neku baladu, kao i da li ide na Prijin after.

- Večeras sam dobro raspoložena, suzama neće biti mesta, ali videćemo. Pozvana sam na after, ali ću morati da idem kući. Lav (sin) me čeka -  priznala je Maja za Republiku.

Republika

Foto: Republika.rs

Maja Berović

Večerašnji Aleksandrin koncert je deo trilogije, budući da će Aleksandra i sutra i prekosutra nastupiti u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji, pred hiljadama fanova koji su uspeli da dođu do svojih ulaznica, budući da su karte za sve tri večeri rasprodate u rekordnom roku - bez gotovo ikakve reklame! To potvrđuje duboku povezanost između Aleksandre i njene publike, koja s nestrpljenjem iščekuje da je čuje uživo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading