SVE OČI UPRTE U DIJANU ĐOKOVIĆ! Poznati se sjatili na Prijin prvi koncert u Areni, Noletova majka ne skida osmeh s lica!

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

28.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pola estrade stiglo na Prijin koncert, sve je spremno za spektakl!

SVE OČI UPRTE U DIJANU ĐOKOVIĆ! Poznati se sjatili na Prijin prvi koncert u Areni, Noletova majka ne skida osmeh s lica!

Foto: republika.rs, ATA Images

Pola estrade stiglo je u Štark Arenu, kako bi prisustvovali prvom koncertu Aleksandre Prijović. Priju su došle da podrže koleginice Svetlana Ceca Ražnatović, Maja Berović, Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa, Mirka Vasiljević i njen suprug Vujadin Savić, Nemanja Nedović sa svojom suprug Mina Milutinović, Suzana Jovanović bez Saše Popovića, Milica Jokić i Luka DačićIgor Panić Nući, Tijana Em a posebno iznenađenje za sve bila je Dijana Đoković, majka našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića.

Dijana je sa osmehom na licu pozirala za medije, a potom ušla u Štark Arenu, gde će prisustvovati Prijinom koncertu.

Republika

Foto: republika.rs, ATA Images

Dijana Đoković stigla na koncert

Večerašnji njen koncert je deo trilogije, budući da će Aleksandra i sutra i prekosutra nastupiti u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji, pred hiljadama fanova koji su uspeli da dođu do svojih ulaznica, budući da su karte za sve tri večeri rasprodate u rekordnom roku - bez gotovo ikakve reklame! To potvrđuje duboku povezanost između Aleksandre i njene publike, koja s nestrpljenjem iščekuje da je čuje uživo.

Nema sumnje da će veče biti ispunjeno njenim legendarnim starim hitovima poput „Legitimno“ „Za nas kasno je“, „Zvuk tišine“, ali i novim pesmama sa njenog najnovijeg albuma, uključujući zarazni hit "Dam dam dam" koji je već osvojio srca mnogih. Za muzičko – vizuelni spektakl pobrinuće se Skymusic, zvanični organizator Aleksandrinih koncerta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading