PRVO OGLAŠAVANJE NOVE DEVOJKE LAZARA RISTOVSKOG: 39 godina mlađa Anica prekinula ćutnju! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.10.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje 39 godina mlađe Anice Lazić, nakon što se saznalo za njenu vezu sa Lazarom Ristovskim!

PRVO OGLAŠAVANJE NOVE DEVOJKE LAZARA RISTOVSKOG: 39 godina mlađa Anica prekinula ćutnju! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com/anicalazicofficial

Vest da je Lazar Ristovski (70) u emotivnoj vezi sa skoro četiri decenije mlađom koleginicom Anicom Lazić, odjeknula je pre nekoliko dana poput bombe u javnosti, a nakon što je naš proslavljeni glumac priznao romansu, ćutnju je prekinula i lepa plavuša.

Naime, Lazićeva, koja je inače čak 39 godina mlađa od Ristovskog, važi za aktivnog korisnika društvene mreže Instagram, međutim, kada se za njenu vezu sa glumcem saznalo, nije se oglašavala. Sada je prekinula ćutnju i objavila prvu fotografiju kao zauzeta devojka, i to u priordi sa osmehom na licu.

 

 

Inače, kako navode domaći mediji, glumac već neko vreme živi sa svojom novom izabranicom, sa kojom je i sarađivao na seriji "Drim Tim". Lepa Anica završila je studije psihologije u Italiji, a sada se uspešno bavi glumom, te Lazar ne krije da je na njen talenat veoma ponosan.

Republika

Foto: Instagram.com

Lazar Ristovski i Anica Lazić

Vest da je par u vezi, prvi je potvrdio Lazar, dok je Anica odlučila da se u ovoj situaciji drži podalje od medija. Ipak, njih dvoje nedavno su se pojavili na otvaranju novog filmskog studija, te je javnost imala prilike da novopečeni par vidi i kako se drži ruku pod ruku.

Istina je, uživamo u ljubavi. Ne bih ništa više komentarisao, razumite. Upoznali smo se mnogo posle razvoda, ona nema veze sa mojim bivšim brakom i razvodom - rekao je glumac nedavno.

Republika

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Lazar Ristovski

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Cv.

02.12.2023 21:57

Postoji "šutnja" i postoji "ćutanje", ćutnja ne...