MILAN STANKOVIĆ POKAZAO MAJKU NAKON VIŠE GODINA ILEGALE! Zbog nje se okrenuo veri, otac mu je umro u zatvoru, a ona mu je bila najveća podrška! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.06.2023

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako izgleda majka Milana Stankovića.

MILAN STANKOVIĆ POKAZAO MAJKU NAKON VIŠE GODINA ILEGALE! Zbog nje se okrenuo veri, otac mu je umro u zatvoru, a ona mu je bila najveća podrška! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Stanković

Život Milana Stankovića intrigira čitavu javnost, posebno od trenutka kada je odlučio da napusti estradnu scenu i okrene se veri i mir pronađe u manastiru.

Kako mu se majka tokom panderime koronavirusa borila za život i zdravlje, on je brinuo o njoj, a kako su jako vezani, Milan se tada još više okrenuo bogu.

Foto: instagram.com

MIlan Stanković se okrenuo veri

I Milanovo detinjstvo nije bilo lako. Odrastao je u Obrenovcu sa majkom i sestrom, živeli su skromno, a njegova majka je dala sve od sebe da svojoj deci obezbedi sve što im je potrebno.

Roditelji su mu se razveli kada je imao samo godinu dana, majka Milena se preudala i dobila ćerku Nastasiju za koju je Milan jako vezan.

Milan je sada podelio fotografiju majke koja se godinama nije pojavljivala u javnosti, a u rukama je držala veliki buket ruža koje joj je on kupio za rođendan koji je bio juče.

Foto: instagram.com/milanstankovic

Majka Milana Stankovića

Podsetimo, Stankovićev otac je ubio kolegu s posla pre više od 30 godina, zbog čega je osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu, ali je nakon pet godina izdržavanja robije preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima, prenosi Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading