"Bio sam SREĆAN kada sam raskinuo sa Prijovićkom!" Ljuba Perućica otvoreno o BIVŠOJ - tvrdi da je posle Aleksandre PRODISAO, a evo u kakvim su odnosima danas!

Autor:

Zabava

08.08.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Granda Ljubomir Perućica, ni godinama kasnije ne može da se oslobodi epiteta bivšeg dečka Aleksandre Prijović.

"Bio sam SREĆAN kada sam raskinuo sa Prijovićkom!" Ljuba Perućica otvoreno o BIVŠOJ - tvrdi da je posle Aleksandre PRODISAO, a evo u kakvim su odnosima danas!

Foto: ATA Images

I pored mnogobrojnih hitova i činjenice da je danas srećan u braku s voditeljkom Katarinom Kolozeus, i dalje odgovara na pitanja o pevačici s kojom je proveo dve godine.

Naime, uz ime Ljube Perućice i dalje se veoma često "provlači" i ime njegove bivše Aleksandre Prijović, a on otkriva u kakvim su danas odnosima bivši partneri.

Foto: ATA Images

Ljuba Perućica

 

- Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo... Ja sam s njom bio dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti - rekao je pevač za Alo.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Prijović

 

Na pitenje da li je patio nakon raskida, Ljuba odgovara:

- Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo - iskreno priznaje pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading