Rađen pravi BEBU Milici Ristić: Vaterpolista priznao sve o POLU DETETA, pa progovorio o SKANDALU sa devojkom, otkrio ko je KRIVAC za sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.05.2022

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rađen priznao da bi voleo da se ostvari u ulozi oca po drugi put i to sa Milicom Ristić.

Rađen pravi BEBU Milici Ristić: Vaterpolista priznao sve o POLU DETETA, pa progovorio o SKANDALU sa devojkom, otkrio ko je KRIVAC za sve! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ/printscreen

Vest da je vaterpolista Nikola Rađen pretukao svoju devojku Milicu Ristić odjeknula je kao bomba. Na ovu temu u prethodnom periodu čule su se razne priče, a vaterpolista je konačno rešio da javno progovori o skandalu.

Republika

Foto: ST/V. Lukić, Instagra/_milica_ristic

Nikola Rađen i Milica Ristić

 

- Dobro, jeste to bilo neprijatno. Ono što se zapravo desilo su neke male razmirice, ali ništa toliko kako se pisalo. Krivo mi je što je sve tako predstavljeno, što je napravljena velika šteta i nama i našim porodicama, a najviše mojoj deci - rekao je Nikola Rađen prilikom gostovanja u "Ekskluzivu" i otkrio u kakvim je sada odnosima sa Milicom.

- Iskreno, ja sam to već ostavio iza sebe. Nastavili smo zajednički život, sa nama je sve u redu, normalno živimo i nema razloga da bude drugačije - navodi Rađen.

Republika

Foto: ST/V. Lukić, Instagra/_milica_ristic

Nikola Rađen i Milica Ristić raskid

 

Ovaj događaj ponovo je bacio senku na lik i delo sportiste, a Nikola ističe koga krivi za to što se desilo.

- Ne želim da krivim medije, što se tog slučaja tiče, mi smo direktni učesnici i mi smo to izazvali. Ali kažem, normalni smo ljudi, nastavljamo zajedno da živimo i zajedno da planiramo - rekao je Rađen.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading