OČEKUJE SE LUDILO NA SVADBENOM VESELJU Lukasovog sina: Gosti opleli kolce ispred CRKVE, majka Svetlana NAJVESELIJA, a evo šta je LAZAR uradio! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.03.2022

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladenci su se upravo zavetovali na večnu ljubav, a ispred crkve ih je zatekla vesela atmosfera!

OČEKUJE SE LUDILO NA SVADBENOM VESELJU Lukasovog sina: Gosti opleli kolce ispred CRKVE, majka Svetlana NAJVESELIJA, a evo šta je LAZAR uradio! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Danas je venčanje sina folkera Ace Lukasa u crkvi na Karaburmi, otac i majka blistaju od ponosa, a Lazar ne skida osmeh sa lica.

Lukasov sin Lazar zavetovao se na večnu ljubav svojoj izabranici, pa nakon što su izašli iz crkve,  ispred ih je sačekala obečavajuća atmosfera, svatovi su opleli kolce uz vesele trubače, a mladoženjina majka Svetlana je bila najveselija.

Lazar je kitio trubače, zajedno sa svojim ocem koji je to uradio malo pre njega pa ušao u kolo da zaigra sa svojom sad zakonitom suprugom. Žurka je započela jako veselo uprkos vremenskoj nepogodi i očekuje se spektakularna proslava u nastavku dana.

Video pogledajte u prilogu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ivana

06.03.2022 13:51

Srecan brak Lazar i Ana da ste zivi,zdravi,srecni i vecnibu zivotu sa puna kuca dece