HASAN DUDIĆ SE OGLASIO NAKON HOSPITALIZACIJE: Pevač otkrio kakve su mu ANALIZE, srce mu je veliki PROBLEM! (FOTO)

Autor: Dušan Lukić

Zabava

16.11.2021

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hasan Dudić odazvao se pozivu portala Republika.rs i otkrio kako se oseća.

HASAN DUDIĆ SE OGLASIO NAKON HOSPITALIZACIJE: Pevač otkrio kakve su mu ANALIZE, srce mu je veliki PROBLEM! (FOTO)

Foto: prinskrin/facebook/Hasan Dudić

Hasan Dudić u bolnici

 

Nakon što je pevač Hasan Dudić hitno hospitalizovan, oglasio se za portal Republika.rs. Naime, Hasan je objavio fotografiju iz bolničkog kreveta, a svi su ostali u šoku kada su videli da se javio na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje. 

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Hasan Dudić u bolnici

 

Prijatelji i porodica su zabrinuti za njegovo zdravlje, a Hasan se odazvao pozivu portala Republika.rs i otkrio šta se desilo i zbog čega je imao potrebu da se javi lekaru. 

Hasan ne krije da je već duže vreme u teškom stanju i da već neko vreme posećuje doktore zbog zdravlja, a kako ističe, srce mu je loše, pa je odlučio da se javi svom izabranom lekaru. Hasan tvrdi da će ga zadržati samo do jutra i da je siguran da će biti sve u najboljem redu.

Republika

Foto: Republika.rs

Hasan Dudić

 

- Imam već duže vreme preskakanja. Srce mi nešto nije kako treba, ali mislim da nije strašno. Primili su me, uradili smo sve neophodne analize. Radili smo sve analize i na koronu. Oni hoće da me zadrže do ujutru, ali ja bih večeras kući. Ovde rade moji prijatelji, svi brinu o meni i ne bi da me puštaju dok ne budu sigurni da je sve okej. Imam ta preskakanja, ne znamo još šta ih izaziva, ali polako , sve ćemo da uradimo što je potrebno da se utvrdi uzrok. Dobro se osećam, zvala me je i Zlata da vidi kako sam. To mi mnogo znači, brinula je, javio sam da je sve u redu, hvala i vama što pitate - izjavio je Hasan Dudić za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading