ČUDO NEVIĐENO! Slučaj o kojem bruji cela Indija! Ženu nastradalu u požaru krenuli da voze na kremaciju - a onda se dogodio bizarni PREOKRET!

Autor:

Svet

14.02.2024

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena za koju se mislilo da je preminula probudila se u automobilu pogrebnog preduzeća koje je vozilo na zakazanu kremaciju.

ČUDO NEVIĐENO! Slučaj o kojem bruji cela Indija! Ženu nastradalu u požaru krenuli da voze na kremaciju - a onda se dogodio bizarni PREOKRET!

Foto: Shuttestock

Budži Ama, 52-godišnja žena iz Indije, doživela je teške opekotine nakon velikog požara koji je zahvatio njen dom. Hitno je prevezena u lokalnu bolnicu radi lečenja opekotina.

Nakon kratkog boravka u bolnici, Budži nije otvarala oči kada se vratila kući.

Njena porodica, suočena sa finansijskim poteškoćama, nije mogla da je ponovo odvede u bolnicu. Nakon nekoliko dana, porodica je, uverena da je Budži preminula, obavestila lokalne stanovnike da organizuju kombi pogrebnog preduzeća kako bi prevezli telo do krematorijuma.

Međutim, dok su se lokalni stanovnici pripremali za kremaciju, dogodio se neverovatan preokret.

Budži je otvorila oči i odgovorila na pozive okupljenih. Iznenađeni, lokalni stanovnici su odmah obustavili pripreme za kremaciju. Jedan od meštana koji je pratio telo u mrtvačkim kolima izjavio je da su bili gotovo spremni da zapale pogrebnu lomaču kada su se suočili sa ovim šokantnim otkrićem.

 Vozač pogrebnih kola je odmah vratio Budži kući istim vozilom.

Izvor iz krematorijuma je otkrio da lokalni stanovnici nisu bili obavezni da donesu umrlicu kako bi se obavila kremacija, što je uobičajena procedura. Ovaj izuzetan slučaj je izazvao strah, ali i fascinaciju među meštanima koji su svedočili ovom incidentu, piše Tajms of Indija.

Budži Ama je preživela ne samo teške opekotine, već i sopstvenu pogrešnu dijagnozu smrti. Ova nesvakidašnja priča o preživljavanju i preokretu će ostati upamćena u lokalnoj zajednici kao podsetnik na snagu ljudske volje i nepredvidivost života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading