MEGAN MARKL RASPAMETILA IZGLEDOM! KIDA! Poludeli za njom u OVOJ zemlji, sve seva, princ Hari je ne ispušta iz vida! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.05.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je velika turneja vojvode i vojvotkinje od Saseksa

MEGAN MARKL RASPAMETILA IZGLEDOM! KIDA! Poludeli za njom u OVOJ zemlji, sve seva, princ Hari je ne ispušta iz vida! (VIDEO)

Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Megan Markl je oduševila publiku u Nigeriji u glamuroznom nastupu sa princom Harijem dok su prisustvovali ručku sa nigerijskim ministrom odbrane.

Noseći belu haljinu St. Agni bez ramena, Megan je izmamila dah kod posmatrača dok je ulazila u hol za oficire na prijemu sa načelnikom štaba odbrane Nigerije Kristoferom Musom.

Hari je imao kremasto laneno odelo i čuo se kako se šali sa jednim gostom koji je nosio crni smoking: "Sviđa mi se Vaše odelo, želim ga."

Foto: Emmanuel Osodi / AFP / Profimedia

Megan Markl

 

Nakon što su sedeli, odsvirane su britanska i nigerijska himna, a par se onda našao pred binom ukrašenom crvenim, belim i plavim balonima.

Događaj tokom ručka usledio je ubrzo nakon što su Hari i Megan prisustvovali utakmici u sedećoj odbojci i bili su opljačkani od strane navijača dok su odlazili u posetu Nigeriji – koja je postala mesto kraljevske turneje.

Gosti na ručku su mogli da biraju između pet različitih menija, uključujući specijalni prženi pirinač, sos od ribljeg fileta i jolof pirinač.

 

 

Bilo je kravljih iznutrica sa ofada sosom ili ako ste nerado probali tradicionalni nigerijski meni mogli su da se odluče za špagete bolonjeze ili piletinu na žaru.

Plesna trupa je zabavljala goste muzikom i ritmičnim bubnjanjem, dok su Hari i Megan aplaudirali i igrali se u ritmu.

Džinovski poster na bini možda nije bio najbolji izbor jer je prikazivao vojvodu i vojvotkinju od Saseksa prilično strogog izgleda.

Ranije tog dana Megan je izazvala haos kada se pojavila na egzibicionom odbojkaškom meču u izvezenoj haljini Joanna Ortiz Tropicana Nights od 2.275 funti, ukrašenoj crno-belim palminim listovima dok je pokušavala da se izbori sa vrućinom i temperaturom od 35 stepeni Celzijusa.

Odbojkaški meč na otvorenom u Oficirskom kompleksu bio je njihov prvi zvanični angažman u subotu i par je ponovo bio u centru pažnje.

 

 

Megan je rado pozirala za selfije – u jednom trenutku se izgubila među gomilom – a neki su čak i zaplakali nakon što su je upoznali.

U međuvremenu, Hari je takođe oduševio prisutne kada je učestvovao u igri. Međutim, nažalost njegov tim Nigeria Unconquered je na kraju izgubio 21-25 od tima načelnika štaba odbrane, a svi igrači su bili ranjeni vojnici.

Odred Saseksa - grupa obožavatelja Harija i Megan - bila je na sceni dok su bodrili vojvodu i vojvotkinju tokom njihovog dolaska nešto pre podne.

Prikladno nazvana kraljevska Ojeh, šestogodišnja devojčica, izabrana je da pokloni buket ruža Megan koja je izvukla jednu iz gomile i vratila je maloj devojčici sa poštovanjem.

Kada su stigli, grupa obožavalaca je držala plakate na kojima je pisalo "43% Nigerije" glasno su klicali u znak potvrde da je Megan nedavno priznala svoje zapadnoafričko poreklo.

Drugi su u šali rekli "Hari, duguješ nam miraz" uz objašnjenje Mišel Rituc iz Londona; "Tradicionalno je za miraz, a Megan je Nigerijanka pa nam duguje."

- Kada je objavila svoje poreklo, već sam to znao, to se samo može zaključiti po licu majke i licu bake, definitivno istočne Nigerije. Slike govore sve i cela zemlja se istopila kada je to rekla, ona je naša ćerka i ne možemo biti srećniji. Uvek smo voleli Megan, otkad smo je videli i tako smo srećni što je došla kući da nas poseti.

Dok je izlazio na teren da se pridruži članu odbora za Invictus gamesa, Dejvidu Vajziju, Hari je skinuo zeleno-beli nigerijski šal koji je dobio pre nego što mu se entuzijastično pridružio.

Sedeći na zemlji, pridružio se timu Nigeria Unconquered da bi se družio i motivisao ih dalje u tome. Mnogi igrači – među kojima su bili muškarci i žene – imali su amputirane noge, a Megan je gledala i navijala za Harija i njegov tim.

Ali tim šefa odbrane Nigerije je bio taj koji je preuzeo utakmicu, a na kraju je bilo osmeha i zagrljaja dok su se Hari i Megan pozdravljali sa igračima.

Kao i na sastanku štaba odbrane u petak, povremeno je bilo haotičnih scena dok su Megan spopadali uzbuđeni fanovi u scenama u stilu pop zvezda.

Hari - koji je ponekad delovao zabrinuto - neprestano je budno posmatrao svoju ženu dok je njihov američki bezbednosni tim pokušavao da sve drži pod kontrolom.

Foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl

 

- Tako su srećni što su u Nigeriji i što se odlično provode. Svi su ih lepo dočekali i zaista osećaju toplinu ljudi. Što se njih tiče, to je bilo fantastično putovanje i ne mogu biti srećniji - rekao je izvor blizak paru.

Par će u nedelju otputovati u Lagos gde će gledati košarkašku utakmicu, a takođe će prisustvovati događaju prikupljanja sredstava na gradskom polo terenu pre nego što će se u ponedeljak vratiti u Britaniju i dalje u Kaliforniju.

Spektakl dolazi dok par uživa u drugom danu svoje 72-časovne turneje po afričkoj zemlji, dan nakon što su Hari i Megan oduševili školarce kada su posetili Wuse Lightway Academy. Hari je razgovarao sa grupom učenika u školi.

Vojvoda - koji je imao 12, a njegov brat Vilijam 15 godina kada je Dajana poginula u Parizu 1997. godine - rekao je da "nije sramota priznati da je danas loš dan",

- Vi to možete imati, ona Megan može to imati, ja to mogu imati. Oni to mogu imati. Svako od nas će ga verovatno imati svakog dana.

Sve se dešava nakon što je Hari rekao da je "sjajno" vratiti se u Veliku Britaniju ove nedelje povodom proslave 10. godišnjice Invictus Gamesa.

Vojvoda je od utorka bio u Londonu kako bi prisustvovao događajima u vezi sa takmičenjem, uključujući službu zahvalnosti.

Saseksi, koji su prvi put zajedno posetili Nigeriju, sedeli su u delu prve klase Boinga 777 i bili su odvojeni od drugih putnika zavesom.
 

(Republika/Daily Mail)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading