MAJKA ČETVORO DECE PALA SA MOSTA I UDAVILA SE U RECI! Do tragedije došlo dok se sa snajkom vraćala iz noćnog provoda! ROĐAKA NIJE NI PRIMETILA DA JE NEMA!

Autor:

Svet

11.02.2024

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna žena je bila sa svojom snajkom na lokalnoj karnevalskoj proslavi takozvanog "Lošeg ukusa".

MAJKA ČETVORO DECE PALA SA MOSTA I UDAVILA SE U RECI! Do tragedije došlo dok se sa snajkom vraćala iz noćnog provoda! ROĐAKA NIJE NI PRIMETILA DA JE NEMA!

Foto: Shutterstock

Majka četvoro dece, stara 43 godine, doživela je tragičnu nesreću na putu kući iz noćnog provoda. Na šljunkovitoj stazi pored reke Roten, iz nepoznatih razloga, pala je u reku i izgubila život.

Kako navode tamošnji mediji, nesrećna žena je bila sa svojom snajkom na lokalnoj karnevalskoj proslavi takozvanog "Lošeg ukusa". Oko 5 časova ujutru, krenule su kući, ali morale su proći stazom pored reke Roten.

Snajka je izgubila majku četvoro dece iz vida na mostu, a kasnije je svedočila da je "bila tu u jednom trenutku, a već u drugom je nestala". 

Nakon što je snajka prijavila nestanak, oko 100 ljudi je učestvovalo u opsežnoj potrazi, dok je telo nesrećne žene pronađeno nakon nekoliko sati. U potrazi su učestvovali i policajci iz Bavarske i tim sa psima tragačima.

Istražitelji su saopštili da nema znakova da je u pitanju samoubistvo, a portparol Operativnog centra državne policije istakao je da je zbog zida od cigle i brzine toka, teško bilo izaći iz reke. Ova nesrećna okolnost dodatno je naglasila težinu situacije.

- Služba spasavanja na vodi je otkrila telo oko osam sati ujutru. Žena je majka četvoro dece iz Zoneberga - saopšteno je iz dobrovoljne vatrogasne službe.


Ova tragična nesreća ostavlja porodicu i zajednicu u tuzi, dok istražitelji nastavljaju sa detaljnom istragom okolnosti koje su dovele do ove stravične tragedije.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading