NESTALA DEVOJČICA (3) IZ PARKA! Objavljena fotografija, nakon 13 sati je pronašli u stanu STARIJEG MUŠKARCA!

Autor:

Svet

11.05.2024

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je bila sa majkom u poseti baki u Kelnu kada je došlo do incidenta.

NESTALA DEVOJČICA (3) IZ PARKA! Objavljena fotografija, nakon 13 sati je pronašli u stanu STARIJEG MUŠKARCA!

Foto: Tanjug/AP, DRUŠTVENE MREŽE

Mala Helin (3) je sedela na zelenoj travi i smejala se u parku u Kelnu, Nemačka. Nosila je roze majicu i ponosno držala piće u ruci. Nekoliko sati nakon što je ova fotografija snimljena mobilnim telefonom, devojčica je nestala bez traga.

Nakon 13 sati potrage, Helin je pronađena u stanu sedamdesetogodišnjeg muškarca u subotu ujutru. Policija je uhapsila osumnjičenog, prenosi Bild.

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Nestala devojčica

Devojčica, koja ima sirijske korene, živi u Kaselu i sa majkom je bila u poseti baki u Kelnu kada je došlo do incidenta.

U petak popodne sa tetkama je otišla u park kako bi uživale u pikniku na travi.

Oko 20 sati, tetka je izgubila devojčicu iz vida u gužvi u parku i odmah obavestila policiju, koja je započela potragu za njom. U subotu ujutru, oko 9.30 sati, policija je upala u stan sedamdesetogodišnjeg muškarca koji živi u blizini tetkinog stana i parka odakle je devojčica nestala. Tamo su pronašli malu Helin. Oko pola sata kasnije, policajci su izveli starijeg muškarca iz stana sa lisicama na rukama.

Trenutna istraga se fokusira na to kako je devojčica dospela u stan i koliko dugo je tamo provela. Policija proverava da li su počinjena krivična dela. "Ljudi se trenutno ispituju o ovome", rekao je portparol policije Saša Volmerot.

Prema navodima policije, devojčica "izgleda nepovređeno".

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading