NEIZLEČIVA BOLEST MOZGA! Ludi Hrvati NAPALI Ivaniševića! "Oduzeti mu DRŽAVLJANSTVO", najsramnije UVREDE na račun Novakovog trenera!

Autor:

Sport

11.09.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokle su samo spremni da idu s podlim prozivkama.

NEIZLEČIVA BOLEST MOZGA! Ludi Hrvati NAPALI Ivaniševića! "Oduzeti mu DRŽAVLJANSTVO", najsramnije UVREDE na račun Novakovog trenera!

Foto: Tanjug/AP

Ivanišević i Đoković

Neposredno kada je Novak Đoković osvojio US open, njegov trener Goran Ivanišević je poručio da nisu svi sa Balkana kao Nole, a na hrvatskom portalu "Index", pojavio se određeni broj gnusnih komentara, u kojima se sramno vređa čuveni Hrvat.

- Na tome se ne može raditi, po meni. Rođeni ste takvi, a on je genije – i skoro jedinstven u svetu sporta. Ovo je po meni jedno od najvećih ostvarenja u istoriji sporta – ne samo u tenisu. On je po prirodi pobednik, veliki motivator – i imao je sreće da su ga ka daljem napretku gurali Rafa i Rodžer. Ako mu kažete da je nešto nemoguće – to će ga samo još više podstaći da radi i dokaže vam suprotno. Uvek će tražiti načine da pobedi, da vam pokaže da niste bili u pravu – čak i kada je povređen, iznuren... Ne bih nužno vezao to sa činjenicom da smo svi sa Balkana – jer to ne važi za sve. On je ipak jedinstven, i zato je najbolji – i pitanje je kada će se ponovo roditi neko poput njega u sportu! - rekao je Ivanišević, posle Noletovog uspeha u Njujorku.

Po svemu sudeći, to se nije svidelo pojedincima iz komšiluka, koji su odlučili da ispod Goranove izjave objave komentare sramne sadržine:

Foto: Tanjug/AP

Goran Ivanišević tokom Novakovog meča protiv Medvedeva

- Ivaniševiću oduzeti državljanstvo. Totalno me razočarao! Pa je l' ti je potrebno da se onako dere na tebe kao na psa... - piše u jednom od mnogih.

- Nabavi kičmu prodana dušo. Da smo svi na Balkanu kao tvoj četnik na kojeg d***š bili bi velika Srbija. Seli se preko i ne vraćaj se, Hrvatsku si odavno izdao za lovu. - stoji u sledećem komentaru prostačke sadržine.

- Danas je trener ovom velikom teniseru ali pogubljenom u vremenu i prostoru. Kako je on promovisao ovu zemlju devedesetih, tako su i hiljade onih koji su pobegli iz nje radeći i zarađujući u isto vreme dok se ginulo po Hrvatskoj. Koja je razlika između tih pobegulja i dezertera i Ivaniševića sa adresom u Monaku? - nisu se štedeli Hrvati kojima smeta svaki Novakov trijumf.

- Ivanišević se osušio od jada... - zaključuje se u još jednom zanimljivom komentaru.

Treba reći da je bilo i onih fanova koji su odmah stali u odbranu legendarnog "Zeca", ali svaki vid ovakvih postupaka iz Hrvatske, pokazuje dokle su spremni da odu sa vređanjem i koliko im smeta svaki uspeh sportista iz Srbije.

Naročito nekog kao Novak Đoković, koji je najbolji teniser svih vremena, što je potvrdio osvajanjem 24. grend slema na US Openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Hag

11.09.2023 13:11

Goranov otac je Srbin.