LEGENDA JE REKLA SVOJE: Novak Đoković je GLAVNI FAVORIT za osvajanje Rolan Garosa! Preti mu samo JEDNO ime!

Autor:

Sport

12.04.2024

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji teniser siguran je u svoju procenu.

LEGENDA JE REKLA SVOJE: Novak Đoković je GLAVNI FAVORIT za osvajanje Rolan Garosa! Preti mu samo JEDNO ime!

Foto: www.profimedia.rs

Sezona na šljaci je započela, a sada su se pokrenule i analize o tome ko bi mogao da osvoji najvažniji pehar na ovoj vrsti podloge. Endi Rodik, nekada najbolji teniser sveta, izneo je svoje prognoze za ovogodišnji Rolan Garos.

Janik Siner je bez sumnje pokazao izuzetne rezultate u poslednjih pola godine, ali prema Rodikovoj proceni, nije glavni favorit za osvajanje Rolan Garosa. On ističe da veće šanse imaju Novak Đoković i Karlos Alkaras, ističući da Sinerova igra na šljaci može da naiđe na veće poteškoće.

Foto: Tanjug/AP

Endi Rodik


Rodik ističe da mu se više dopada kako Novak igra, ali takođe priznaje da prati i uspehe Karlosa Alkarasa na šljaci. Pored njih, Rodik spominje i Aleksa Zvereva kao igrača koji uvek dobro igra na ovoj podlozi.

Zbog neredovnog igranja Novaka Đokovića, Rodik veruje da bi Janik Siner mogao završiti sezonu na broju 1. Nakon njegovih impresivnih nastupa u Majamiju, Rodik smatra da je Siner napredovao i da će sigurno osvojiti više titula na Francuskom openu.

Kada je reč o ženskoj konkurenciji, Rodik je izrazio uverenje da će Iga Švjontek odbraniti titulu i osvojiti četvrtu u karijeri. Ističe da ostale konkurentkinje, poput Jelene Ribakine i Arine Sabalenke, nemaju dovoljno oružja da se takmiče na šljaci kao što to može Iga.


Očigledno je da su prognoze za ovogodišnji Rolan Garos izazvale dosta pažnje i diskusija među teniskim fanovima. Svi s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ove prognoze pokazati u stvarnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading