NOVAK ZNA DA VIŠE NIJE NAJBOLJI! Đoković PAO NA KOLENA i poklonio se italijanskoj "ZVERI"!

Autor:

Sport

06.04.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike reči velikog sportiste.

NOVAK ZNA DA VIŠE NIJE NAJBOLJI! Đoković PAO NA KOLENA i poklonio se italijanskoj "ZVERI"!

Foto: www.profimedia.rs

Jasno je da ova sezona ne ide u najboljem smeru za Novaka Đokovića. Srpskog tenisera je u polufinalu voljenog Australijan opena izbacio Janik Siner, da bi potom povratničko slavlje u Indijan Velsu prekinuo još jedan Italijan, Luka Nardi, šokantnom eliminacijom u drugom kolu. 

Zbog svega pomenutog, najbolji ikada je odlučio da preskoči Majami, a potom objavio da se na teren vraća u Monte Karlu. Ipak, kako sam kaže, ne smatra sebe favoritom. 

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner i Novak Đoković

Dokaz da je Nole svestan svoje loše forme je nedavno priznanje koje je odao svom višestrukom "dželatu" Sineru. Trenutno drugi teniser planete, nalazi se u vanvremenskoj formi, a to je istakao i Srbin, naglašavajući da je upravo mladi Italijan trenutno najbolji na svetu. 

- Janik je najbolji igrač na svetu u ovoj sezoni, do sada. Imao je neverovatan uspeh. Mnogo je napredovao. Celokupna njegova igra, servis, kretanje, mentalno je uvek prisutan. Razlika u važnim mečevima koje igra Janiku poslednjih šest meseci i u periodu pre toga je da sada pobeđuje velike mečeve. Naučio je iz svog iskustva od ranije, što ga je napravilo težim protivnikom. Sada je igrač za velike mečeve - rekao je Novak.

Iako reči svedoče drugačije, verovatno je i Đoković svestan da je na svakom turniru favorit, te da i u Monte Karlu, njegovo ime će imati poseban značaj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading