NOVAK ĐOKOVIĆ KONAČNO OTKRIO: Evo KO će ga TRENIRATI!

Autor:

Sport

06.04.2024

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ovaj odabir iznenađuje?

NOVAK ĐOKOVIĆ KONAČNO OTKRIO: Evo KO će ga TRENIRATI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser, Novak Đoković, nedavno se rastao sa dugogodišnjim strategom Goranom Ivaniševićem. Od tada traju spekulacije o tome ko će naslediti hrvatsku legendu. Dosta imena se pominjalo, a najglasnije se pričalo o Nenadu Zimonjiću, sa kojim je Nole viđen na treninzima u više navrata.

Sada je otkrio kakav je rad sa njim, i otkrio da će dalji razgovori oko posla krenuti posle turnira u Monte Karlu

- Nenad Zimonjić je dugo moj prijatelj, znam ga od mladosti, bio mi je kapiten u Dejvis kup reprezentaciji, osvojili smo ATP kup zajedno uvek imali dobru komunikaciju. Uživam u radu sa njim, a za dalje ćemo razgovarati posle Monte Karla -  izjavio je najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Nenad Zimonjić

Ipak, nije krio da će ga jedan od najslavnijih dubl igrača svog vremena, pratiti i na turniru u Monte Karlu, te da ne treba očekivati kraj ovih nezvaničnih odnosa između Zimonjića  i prvog reketa sveta i Srbije. 

- Sviđa mi se kako razmišlja o tenisu, kako promatra moju igru i onu od drugih tenisera. Uvek mi je pomagao, bio kao mentor, stariji brat...Uvek smo imali tu vezu. Bio sam u Beogradu kada sam počeo da treniram na šljaci i pitao ga da li postoji šansa da bude u Monaku, na šta je on pristao. To je bazirano na našoj staroj vezi, pričaćemo opet o tome na kraju turnira. Za sada, bilo je uživanje kao i uvek. Nešto novo i osvežavajuće - zaključio je najveći teniser današnjice, Novak Đoković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading