ŠOK, NOVAK NEĆE DA IGRA ZA SRBIJU! Ovaj potez srpskog tenisera niko nije očekivao, a evo šta je razlog

Autor:

Sport

16.09.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odkuku nije doneo sam, već u dogovoru sa dobrim prijateljem.

ŠOK, NOVAK NEĆE DA IGRA ZA SRBIJU! Ovaj potez srpskog tenisera niko nije očekivao, a evo šta je razlog

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković neće da igra za Srbiju! Najbolji teniser sveta doneo je našoj zemlji odlučujući poen protiv Španije, kojim je naš tim izborio prolaz na završni turnir Dejvis kupa, koji će se u novembru igrati u Malagi, ali je onda povukao potez koji je šokirao njegove navijače u Španiji.

Naime, Nole više neće igrati za selekciju Srbije na turniru jer nema potrebe da se dodatno zamara kada je već obezbeđen prolaz dalje, što je odluka koju nije doneo sam već u dogovoru sa selektorom. Umesto njega, odlukom Viktora Troickog, koji ne Novakov dobar prijatelj, prvi na teren od 15 časova će Dušan Lajović, koji će igrati protiv mladog Čeha Jakuba Menšika. Posle njih snage će odmeriti Laslo Đere i Jiri Lehečka. S druge strane, selektori su za dubl meč prijavili Nikolu Ćaćića i Lajovića, odnosno Lehečku i Adama Pavlašeka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Перагеније

16.09.2023 15:04

Прелазите у бледожуту штампу?... НАРАВНО да треба да се одмори, и пружи ПРИЛИКУ млађима да се кале и јачају.