TROICKI SAMOUVEREN: Sve je LAKO kad imaš Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

11.09.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski, a naš..

TROICKI SAMOUVEREN: Sve je LAKO kad imaš Novaka Đokovića!

Foto: Starsport

Troicki i Đoković

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki izneo je svoje utiske na konferenciji za medije u Valensiji pred start takmičenja.

Srbija prvi meč igra u utorak od 15:00 časova, rival će biti selekcija Južne Koreje, a onda očekuje dele sa Španijom(petak) i Češkom(subota)

Republika

Foto: Starsport

Viktor Troicki

 

- Igrali smo protiv njih baš ovde, pre samo godinu dana, tako da ih već prilično dobro poznajemo. To je tim koji ima dobre igrače, koji su osvojili i pojedinačne titule. Kvon je veoma opasan protivnik, dobro mu ide u poslednje vreme, zaista je solidan teniser, imaju i par koji odlično kombinuje u dublu, znamo njihov potencijal. Moraćemo da pokažemo naš najbolji tenis, nadamo se da ćemo moći bolje nego prošle godine. Mi smo favoriti, verujem u svoj tim i idemo na pobedu - rekao je Troicki o prvom izazovu, a onda se osvrnuo i na sledeći - onaj najteži, meč sa Španijom.

- Definitivno, Španija je najteži protivnik u našoj grupi. Na njihovu nesreću, Karlos Alkaraz je ispao u poslednjem trenutku, ali tim i dalje ima zaista dobre i uvek konkurentne igrače. Sreli smo se mnogo puta, poznajemo se savršeno. Svi su sjajni igrači, sposobni da se prilagode svakoj podlozi. Uz pomoć Novaka i računajući na ostatak tima, nadamo se pozitivnom rezultatu protiv njih - zaključio je Viktor Troicki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading