BIVŠI NOVAKOV TRENER ZNA TAJNU FORMULU! Đoković je bio ZAGLAVLJEN, "mrtav", ali se VRATIO!

Autor:

Sport

15.09.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan Rikardo Pjati svojevremeno je trenirao najboljeg tenisera sveta.

BIVŠI NOVAKOV TRENER ZNA TAJNU FORMULU! Đoković je bio ZAGLAVLJEN, "mrtav", ali se VRATIO!

Foto: Tanjug/AP

Bivši trener Novaka Đokovića, Italijan Rikardo Pjati, oktrio je recept po kome je najuspešniji teniser u istoriji "belog sporta" stigao do rekordne 24 grend slem titule:

- Novak je bio totalno zaglavljen u četvrtom setu. Nije mogao da diše od vrućine i praktično je bio skroz izmoren vrućinom. Svaki drugi teniser bi izgubio i peti set, ali ne i on. On se vratio na teren, odradio priču preko svog limita i pobedio - rekao je Pjati.

Italijanski stručnjak je zatim pojasnio kako je po njemu izgledao Nole u finalu US Opena protiv Danila Medvedeva, kojeg je savladao sa 3:0 u setovima.

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner je sada pod patronatom bivšeg Novakovog trenera

- Bio je praktično mrtav, ali je uspeo da se vrati u život. Znao je da može biti fatalno, ali se nije plašio da se suoči sa tim. Razume svoje telo, zna kako da ga dovede do poslednjih limita, da iskoristi poslednji atom energije. Nije bez razloga postao najveći svih vremena - dodao je sadašnji trener Janika Sinera.

Prema rečima čoveka koji je trenirao Đokovića nešto manje od godinu dana, nema ko da naškodi srpskom teniseru ni u narednoj godini.

- Postoji vrlo malo tenisera koji mogu da ga zaustave. Ako bude zdrav, pokušaće ponovo. Ne mislim da će Rafael nadal postati kompetentan da Grend slem nivou. Karlos Alkaraz je jak i sigurno će nastaviti proces odrastanja i stasavanja - zaključio je Pjati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading