POLUFINALE KOJE JE SVE PROMENILO! Đoković PRIČAO Amerikancu o epskom POENU i meču s Federerom! Evo kako je UNIŠTIO Švajcarca!

Autor:

Sport

15.09.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta otvorio dušu u Valensiji.

POLUFINALE KOJE JE SVE PROMENILO! Đoković PRIČAO Amerikancu o epskom POENU i meču s Federerom! Evo kako je UNIŠTIO Švajcarca!

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer i Novak Đoković

Prošlo je 12 godina od epskog polufinala US Opena, između Novaka Đokovića i Rodžera Federera koje je srpski as dobio posle 3 sata i 44 minuta.

Napokon je Nole sada progovorio o potezu od pre deceniju i duže, koji ga je lansirao i na prvo mesto ATP liste, ali i natrljao na nos penzionisanom Švajcarcu kompleks za sva vremena.

- Očekivao sam da će da servira široko. Ne znam zašto, verovatno ću ovo prvi put reći, ali osećao sam da je to njegov izbor servisa protiv mene kada igramo u bitnim momentima. Rekao sam sebi: "Ako servira ovde, udariću je, biću u dobroj poziciji... Što sam i uradio." Jedan ili dva udarca mogu da promene ceo meč! - rekao je Novak legendarnom Džonu Mekinrou. 

Podsetimo, Đoković je kasnije u finalu savladao Španca Rafaela Nadala u četiri sveta, čime je pokazao celom svetu da će od tog trenutka preuzeti primat u "belom sportu" od najvećih rivala ikada.

Nema dileme da niko nije tada verovao da će taj momak iz Srbije biti najbolji ikada, ali deceniju kasnije je svima zapušio usta i dokazao da to i definitivno jeste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Rade

19.09.2023 09:50

To je potez koji je Federer okarakterisao kao šamaranje loptice a u stvari je bio najveći šamar za Rodžera 👍🤙👎📞😅😂😇🤣🤕