PRAVO SA SLAVLJA U VALENSIJU: Novak Đoković se priključio Dejvis kup reprezentaciji Srbije! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.09.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser je još jednom pokazao kakav je patriota.

PRAVO SA SLAVLJA U VALENSIJU: Novak Đoković se priključio Dejvis kup reprezentaciji Srbije! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/Davis Cup

Novak Đoković i Felisijano Lopez

Novak Đoković, od ponedeljka i zvanično prvi teniser sveta, stigao je u Valensiju, gde će sa reprezentacijom Srbije nastupati na Dejvis kupu.

Nole je u nedelju osvojio 24. grend slem titulu u karijeri, pobedom u finalu protiv Danila Medvedeva, čime je još jednom ušao u tenisku istoriju.

Nakon osvojene titule, Đoković se vratio u Srbiju, gde mu je u utorak uveče, zajedno sa basketašima i košarkašima Srbije, upriličen doček na balkonu Skupštine grada.

Najbolji u istoriji je izašao pred desetine hiljada građana, a kada je video masu ispred sebe, Novak se rasplakao.

Dobro veče Srbijo, dobro veče Beograde, hvala što se došli u ovakvom broju. Volim vas. Ostao sam bez reči, ne znam šta da kažem, a toliko toga bih rekao. Prvo bih želeo da čestitam basketašima i košarkašima, ne samo ove godine, već svih godina i kroz istoriju, hvala im što su prihvatili da budem deo slavlja i da se zajedno družimo večeras - istakao je Nole.

Nakon dočeka, najbolji teniser u istoriji se uputio u jedan poznati beogradski restoran, gde je zajedno sa košarkašima slavio do ranih sati, a nedugo zatim je ušao u avion i uputio se u Valensiju, gde je tokom dana i stigao.

Odmah po dolasku u grad na obali mora, Novak je razgovarao sa Felisijanom Lopezom, direktorom takmičenja.

Podsetimo, u Valensiji se trenutno igra Dejvis kup, a Đoković se priključio ostalim srpskim reprezentativcima, koji su inače upisali pobedu u prvom kolu protiv Južne Koreje sa 3:0. Sada naše momke čeka duel sa Španijom, a za kraj grupne faze, igraćemo protiv Češke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading