NIJE MOGAO DA ODOLI! Novak na proslavi u restoranu ZAGRLIO Jecu, pa oboje ZAPEVALI uz OVU pesmu! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.09.2023

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastična atmosfera posle dočeka na balkonu ispred gradske Skupštine.

NIJE MOGAO DA ODOLI! Novak na proslavi u restoranu ZAGRLIO Jecu, pa oboje ZAPEVALI uz OVU pesmu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Zlatni srpski basketaši, srebrni košarkaši i apsolutni teniski vladar Novak Đoković dočekani su ispred Skupštine Beograda pred masom ljudi, koja je na izlazak ovog poslednjeg "eksplodirala" i oduševljeno skandirala bez prestanka.

Nema sumnje da je dolazak najboljeg kojeg je "beli sport" imao u istoriji, izazvao najveći delirijum, što je posebno pogodilo Noleta, jer se srpski as prilikom govora i rasplakao na balkonu.

Suze radosnice bile su jače i od najjačeg u tenisu, koji je svoj primat potvrdio osvajanjem pehara na US Openu i rekordnom 24. grend slem titulom u karijeri, po čemu je postao najuspešniji svih vremena.

Elem, kada je fešta sa balkona završena, slavljenici su se uputili ka jednom beogradskom restoranu, gde su uživali uz pesme raznih izvođača.

Svi su igrali i pevali, a "đuskanju" nisu mogli da odole ni Novak Đoković i njegova supruga Jelena.

Prilikom izvođenja numere Vlade Georgijeva, Nole i Jeca su se zagrlili i počeli da igraju, a potom i pevaju pesmu "Mi nismo mi". U video prilogu pogledajte kako je sve to izgledalo.

Inače, podsetimo, Novak je pobedom nad Danilom Medvedevim iz Rusije u finalu US Opena stigao ovojio četvrti pehar na Flešingu i izjednačio rekord legendarne Margaret Kort po broju grend slemova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading