PREBRODILI NESUGLASICE! Porodica Đoković ponovo na okupu

Autor:

Sport

30.08.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser imao veliku podršku na US openu.

PREBRODILI NESUGLASICE! Porodica Đoković ponovo na okupu

Foto: Tanjug/AP

Srđan i Dijana Đoković

Novak Đoković ima veliku podršku na US openu. Pored mnogobrojnih navijača  uz srpskog asa je bila i njegova kompletna porodica. U Novakovom boksu su tokom duela s Miraljesom Zapatom u drugom kolu turnira u Njujorku sedeli Srđan i Dijana, ali i njegova supruga Jelena. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ruši sve pred sobom, Novak Đoković

Očigledno da u porodici Novaka Đokovića nema nesuglasica, kao što se ranije pominjalo u medijima. Tačnije, bilo je priča da se Jelena ne slaže sa svekrom i svekrvom oko vaspitanja naslednika Tare i Stefana. 


Naime, Dijani Đoković posebno je smetalo to što Jelena ne dozvoljava deci da jede meso i slatkiše, već moraju da budu vegeterijanci kao što su Nole i ona. Što se njoj nikako nije svidelo. 

Međutim, porodica najboljeg tenisera je nesuglasice ostavila iza sebe i sada je Jelena u dobrim odnosima sa svekrvom i svekrom. 

Osim Noletovih roditelja, tu su bili i Jelenini tata i mama Miomir i Vera Ristić. Naravno, pored porodice u Novakovom boksu bili su i članovi njegovog tima. 

Srpski teniser će na US openu pokušati da dođe do 24. grend slema u karijeri i da ispiše istoriju još jednom. Takođe, on je već uspeo da se vrati na prvo mesto ATP liste. 

Đoković je posebno motivisan da slavi u Americi kako bi im se osvetio za sve nepravde koje su mu naneli poslednjih godina. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading