ALKARAZ SE OZBILJNO NAOŠTRIO! Počistio Brazilca za četvrtfinale Madrida!

Autor:

Sport

28.04.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiva partija Španca.

ALKARAZ SE OZBILJNO NAOŠTRIO! Počistio Brazilca za četvrtfinale Madrida!

Foto: Twitter/RiyadhSeason

Španski teniser Karlos Alkaraz je opravdao ulogu favorita u duelu protiv Tijaga Sejbota Vajlda i plasirao se u osminu finala Mastersa u Madridu. Špancu je ovo 13. vezana pobeda u Magičnoj kocki, a ovoga puta je trijumfovao rezultatom 6:3, 6:3. Meč je trajao sat i 17 minuta, a već u prvom gemu je morao da spasi brejk loptu. Nakon izjednačenog početka, Alkaraz je dodao gas i nanizao tri gema, uz dva brejka, osvojivši prvi set. U drugom je pokazao dominaciju, ali je Sejbot uspeo da mu oduzme dva gema pri vođstvu od 5:1. Ipak, Alkaraz je zadržao kontrolu i zasluženo se plasirao u narednu rundu.

Pored Alkaraza, još nekoliko tenisera upisalo je pobede u nedelju na mastersu u Madridu. Talon Griksopor, Andrej Rubljov i Hubert Hurkač su takođe ostvarili značajne pobede koje ih vode ka napredovanju u turniru. Njihovi mečevi su bili obeleženi velikom borbom i kvalitetnim tenisom, te su zasluženo stigli do trijumfa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tijago Sejbot Vajld

Nakon ubedljive pobede, Alkaraz se sada okreće narednom izazovu - duelu sa Jan-Lenard Štrufom u osmini finala. Očekuje se da će ovo biti izuzetno uzbudljiv meč, a Španac će sigurno dati sve od sebe da nastavi svoj uspešan niz i plasira se među najbolje na turniru. Navijači sa nestrpljenjem očekuju ovaj duel koji će sigurno doneti veliko uzbuđenje svim teniskim sladokuscima.


Alkaraz je demonstrirao svoju dominaciju na turniru u Madridu, ostvarivši 13. vezanu pobedu u Magičnoj kocki. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading