DANAŠNJE GENERACIJE: Pogledajte KAKO je 16-godišnjak reagovao na vest da će igrati sa NADALOM u Madridu (FOTO)

Autor:

Sport

25.04.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ljudi, ja igram protiv Nadala?!"

DANAŠNJE GENERACIJE: Pogledajte KAKO je 16-godišnjak reagovao na vest da će igrati sa NADALOM u Madridu (FOTO)

Foto: Profimedia

Rafael Nadal "trči počasni krug" u 2024. godini, doduše, više puzi nego što trči! Imao je Španac ideju da pokuša još jednom, da zaigra na svim velikim turnirima i vidi gde je u odnosu na rivale, ali povreda je izgleda jača. Ipak, smogao je snage da igra Masters u Madridu, ali se opravdano postavlja pitanje da li je kraj karijere na vidiku.

Rafa je rekao da čini sve kako bi zaigrao na svom omiljenom Rolan Garosu, na kojem je osvojio 14 grend slem titula, ali se sada postavlja pitanje koliko je i to realno.

Ipak, do tada će na početku Mastersa u Madridu igrati protiv Darvina Blanka, američkog tenisera koji ima samo 16 godina. Kolika je razlika među njima dvojicom najbolje govori to što je Nadal svoj prvi put ovaj turnir igrao i pre Blankovog rođenja, a do sada je pet puta u karijeri osvajao titulu u prestonici Španije. Mladi teniser nije mogao da poveruje u to da će igrati protiv Rafe.

Republika

Foto: Profimedia

Reakcija Blanka na žreb

- Ljudi, ja igram protiv Nadala, šta je*ote?! - napisao je mladi teniser na objavi koju je okačio na društvene mreže kada je saznao da će igrati protiv Španca.

Nekada najbolji teniser sveta Endi Rodik je pokušao da ohrabri mladog Amerikanca pre meča.

- Da sam ja trenere Blanka, rekao bih mu, slušaj, u redu je da mu ukažeš sav mogući respekt. Možeš da mu odaš priznanje, ali i da imaš na umu da on trenutno nije deseti igrač sveta. On je neko ko je na 800. mestu. Hranio bih Blanka takvim narativom čak iako ja nisam verovao u sebe protiv Rafe - rekao Je Rodik, koji nije u potpunosti u pravu, jer je Nadal stigao u Madrid kao 512. na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading