ISTORIJSKI PREOKRET! Srbin prošao u drugo kolo u Madridu!

Autor:

Sport

25.04.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veličanstven povratak u meč!

ISTORIJSKI PREOKRET! Srbin prošao u drugo kolo u Madridu!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Hamad Međedović

Hamad Međedović plasirao se u drugo kolo ATP Mastersa u Madridu

Srpski teniser, Hamad Međedović, uspešno se plasirao u drugo kolo ATP Mastersa u Madridu nakon pobede i izvrsnog preokreta nad Amerikancem Aleksandrom Kovačevićem. Posle izuzetno uzbudljivog meča koji je trajao dva sata i 22 minuta, Međedović je trijumfovao rezultatom 2:1, po setovima 4:6, 7:5, 6:4.

Preokret u drugom setu

Iako je Međedović odigrao slab prvi set, uspeo je da se vrati u igru tokom drugog seta. Vodila se velika borba, a Međedović je uspeo da spasi brejk loptu pri rezultatu 1:1, a zatim propustio četiri brejk i set lopte pri rezultatu 6:5, da bi konačno iskoristio petu i došao do izjednačenja u setovima.

Odlučujući trenutak


U trećem setu, Međedović je uspeo da napravi brejk u 10. gemu, kada je Kovačević servirao za ostanak u meču, čime je osigurao svoju pobedu.

Naredni rival - Jiri Lehečka

Nakon ovog izuzetno napetog meča, naredni protivnik Hamada Međedovića biće 30. nosilac iz Češke, Jiri Lehečka.

Podsetimo, Miomir Kecmanović, ostvario je danas ranije značajan uspeh plasiravši se takođe u drugo kolo Mastersa u Madridu, pošto je pobedio Kineza Žižen Žanga rezultatom 2:0 (6:3, 6:2), za sat i 10 minuta. 


Hamad je pokazao izuzetnu borbenost i mentalnu snagu tokom ovog meča, te se sa nestrpljenjem očekuje njegov susret sa Lehečkom u drugom kolu ATP Mastersa u Madridu.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading