GOTOVO: Mario Hezonja ima novi klub, Real već našao zamenu!

Autor:

Sport

05.05.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hezonja odbio novi ugoovr sa Madriđanima.

GOTOVO: Mario Hezonja ima novi klub, Real već našao zamenu!

Foto: Starsport

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja odlučio je da napusti Real Madrid nakon što je odbio produženje ugovora sa španskim klubom. Hezonja će se, prema svim najavama, vratiti u redove Panatinaikosa, za koji je već igrao 2021. godine. Ova vest je izazvala veliko interesovanje javnosti, budući da je Hezonja veoma cenjen igrač sa značajnim iskustvom u evropskoj košarci.

Kao odgovor na odlazak Maria Hezonje, Real Madrid je već pronašao zamenu u vidu turskog košarkaša Furkana Korkmaza. Korkmaz je nedavno postao slobodan igrač, nakon što je bio deo tima Filadelfija Seventisiksersa od 2017. do 2024. godine. Ova vest je iznenadila mnoge ljubitelje košarke, ali je istovremeno i pokrenula brojne spekulacije o budućnosti Real Madrida sa novim igračem u timu.

Turski mediji su brzo reagovali na vest o potencijalnom dolasku Korkmaza u Real Madrid, navodeći da su pregovori već u toku. Ova informacija je dodatno podgrejala interesovanje javnosti za transfer, te su mnogi počeli da analiziraju potencijalne benefite koje bi Korkmaz mogao doneti kraljevskom klubu.

Furkan Korkmaz je tokom svog boravka u NBA ligi ostvario zapažene rezultate, beležeći prosečno 6,8 poena i dva skoka na 328 utakmica. Ovi podaci su dodatno učvrstili njegovu reputaciju kao talentovanog košarkaša, te je njegov mogući dolazak u Real Madrid izazvao veliko interesovanje kako navijača, tako i stručne javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading