REAL LAGANO PROTIV BASKONIJE: Serhio Ljuj ušao u istoriju!

Autor:

Sport

23.04.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madriđani poveli u seriji.

REAL LAGANO PROTIV BASKONIJE: Serhio Ljuj ušao u istoriju!

Foto: www.profimedia.rs

U uzbuđujućem meču plej-ofa Evrolige, košarkaši Real Madrida su ostvarili ubedljivu pobedu nad Baskonijom rezultatom 90:74. Džanan Musa se istakao sa 16 poena, dok su Vensan Poarje i Fakundo Kampaco takođe doprineli pobedi sa po 10 poena.

Sa druge strane, Markus Hauard je bio najefikasniji u ekipi Baskonije sa 15 poena, dok je Vanja Marinković doprineo sa devet poena. Fantastični Serhio Ljulj je uspeo da postigne 624. trojku na ovom meču, koji je za njega bio ukupno 403. Tako je postao najbolji trojkaš Evrolige svih vremena.

U isto vreme, ekipa Makabija ostvarila je značajnu pobedu nad Panatinaikosom rezultatom 91:87. Bonzi Kolson se istakao sa 18 poena, dok su Lorenzo Braun i Vejd Boldvin takođe bili ključni sa 16 i 15 poena, uz sedam skokova. Na strani Panatinaikosa, Matijas Lesor je bio najefikasniji sa 22 poena i šest skokova, dok je Kostas Slukas zabeležio 12 poena i impresivnih 13 asistencija.

 

 

Ove pobede postavljaju scenu za naredne mečeve, koji će se takođe odigrati u Madridu i Atini u naredna dva dana. S obzirom na izuzetnu igru i kvalitet obe ekipe, očekuje se da će naredni mečevi biti jednako uzbudljivi i neizvesni kao i prvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading