REAL PONOVO KVARI PLANOVE PARTIZANU U EVROLIGI?! Madriđani POTUČENI u Španiji, evo zašto je to loše po crno-bele!

Autor:

Sport

31.03.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani poraz "kraljevskog" kluba.

REAL PONOVO KVARI PLANOVE PARTIZANU U EVROLIGI?! Madriđani POTUČENI u Španiji, evo zašto je to loše po crno-bele!

Foto: Starsport

Manresa šokirala Real u Madridu

Košarkaši Manrese su priredili veliko iznenađenje u 27. kolu ACB lige pobedivši Real u Madridu rezultatom 83:72. Gosti su gradili prednost od prve deonice i uspeli su da je održe tokom celog meča, što je rezultiralo zasluženom pobedom. Real, koji je već pokazao slabu formu protiv Zvezde, danas nije uspeo da se izvuče.

Zašto ovo može da zabrine i Partizan? S obzirom na to da madridski klub u narednom kolu Evrolige dočekuje Baskoniju, direktnog rivala Partizana u borbi za TOP10, a da se nalazi u mnogo slabijoj formi u odnosu na dosadašnji deo sezone, može vrlo lako da se desi da izgubi od gostiju iz Vitorije. Za crno-bele bi bilo od velikog značaja da Baskonija izgubi taj meč, pošto bi u tom slučaju uz ostvarene pobede nad Albom i Valensijom, zbog boljeg međusobnog skora bili i bolje plasirani od njih na tabeli.


Podvig Manrese predvođen Badiom i Robinsonom

Što se tiče samog meča, Badi sa 20 poena i Robinson sa 16 su bili predvodnici Manrese do velike pobede nad Madriđanima. Sa druge strane, Porije sa 19 poena i Dek sa 12 su prednjačili kod Reala, koji i pored poraza ostaje ubedljivi lider na tabeli sa 23 pobede i četiri poraza. Manresa se sada nalazi na osmom mestu sa skorom 16-11.


Ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati borba za pozicije u ACB ligi, ali je jedno sigurno - Manresa je pokazala da može da se nosi sa najboljim ekipama i da će sigurno biti ozbiljan konkurent u nastavku sezone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading