SRĐAN ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO U URGENTNOM CENTRU!

Autor:

Sport

28.04.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Novaka Đokovića hospitalizovan.

SRĐAN ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO U URGENTNOM CENTRU!

Foto: Starsport

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, primljen je u nedelju u Urgentni centar u Beogradu, prenosi Kurir.

Prema saznanjima, Srđan Đoković je završio na ortopediji.

U prošlosti, Novak Đoković je često isticao važnost porodične podrške i ljubavi, te je ova situacija dodatno naglasila koliko je porodica važna u teškim trenucima. Njegova podrška ocu u ovom teškom trenutku sigurno će biti od velikog značaja za Srđana Đokovića.

Poznato je da je naš teniser veoma vezan za porodicu i da su za njegov uspeh, osim njega samog, najzaslužniji otac Srđan i majka Dijana, kao i cela porodica koja je imala velika odricanja da bi Novak uspeo. Međutim, sve je to ništa u odnosu na ono što su njegovi roditelji preživeli kada im je zdravlje zbog svog stresa bilo ugrožen. Srđanu je čak život visio o koncu pre devet godina.

- Imao sam sepsu krvi, vodu u plućima, gnojne apcese i dve bakterije. Doktori su mi mesec dana davali jedan posto šanse da ću preživeti. Da me nisu prebacili u Minhen, teško da bih preživeo, jer nije bilo uslova za preživljavanje kod nas – prisetio se Srđan Đoković životne drame u ispovesti u emisiji "Preživeli" na televiziji K1.

On je pojasnio kako je narušio svoje zdravlje tokom niza danonoćnog strepljenja za Novakovu karijeru, počev od obezbeđivanja finansija pa do putovanja po celom svetu. S druge strane, Dijana je ostajala kod kuće i sama vodila računa o kući i preostaloj dvojici sinova Marku i Đorđu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading