SVAKA ČAST! Đoković ponovo pokazao koliki je čovek!

Autor:

Sport

30.08.2023

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak nije želeo da ošteti protivnika.

SVAKA ČAST! Đoković ponovo pokazao koliki je čovek!

Foto: www.profimedia.rs

 

Novak Đoković još jednom je pokazao da osim što je veliki teniser i da je veliki čovek. Srpski teniser je tokom meča sa Miraljesom Zapatom na US openu napravio postupak vredan divljenja, zbog čega je dobio veliki aplauz navijača. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Naime, neobična scena je zabeležena tokom drugog seta, kada se Đoković pobunio kod sudije jer mu je dodelila gem, što nije bilo tačno. Za razliku od ostalih sportista koji bi prećutali na ovu situaciju, Novak nije mogao to da uradi. 


Tokom drugog seta sudija u stolici je loše čitala rezultat, pa je Đokoviću dodelila gem u trenutku kada je bilo 15:40. Međutim, Nole nije mogao da trpi nepravdu, čak i na svoju štetu, te joj je odmah prišao i sugerisao da  zapravo nije osvojio gem i da je rezultat u stvari 30:30.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Bernabe Zapata Miraljes

Zbog svog poteza Novak je nagrađen aplauzom navijača, a kasnije je i osvojio gem. Nadamo se da će ovaj potez doneti sreću srpskom asu u pohodu na 24. grend slem trofej u karijeri.

Đoković je pobedom nad Aleksandrom Milerom uspeo da se vrati na prvo mesto na ATP listi, a ukoliko bi osvojio novi trofej na US openu, ponovo bi ispisao istoriju.

To bi bila velika statisfakcija za Srbina, posebno jer prošle dve godine nije mogao da učestvuje na ovom turniru jer nije vakcinisan protiv KOVID -19.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading