ŠPANAC NAPRAVIO ŠOU U NJUJORKU! Alkarazu rival PREDAO, a on ZAPEVAO legendarnu NUMERU! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.08.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov potez oduševio je sve na stadionu.

ŠPANAC NAPRAVIO ŠOU U NJUJORKU! Alkarazu rival PREDAO, a on ZAPEVAO legendarnu NUMERU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Nije imao problema Karlos Alkaraz na startu US Opena, pošto mu je Nemac Dominik Kepfer predao meč prvog kola u drugom setu, pri rezultatu 6:2, 3:2.

Tako je Španac pobedom krenuo u odbranu trofeja na poslednjem grend slemu, posle kojeg će ustupiti lidersku poziciju ATP liste najboljem ikada Novaku Đokoviću.

Podsetimo, Nole je na premijeri rutinski savladao Aleksandrea Milera iz Francuske s rutinskih 3:0, pa je već posle tog meča pretekao Karlitosa na liderskoj poziciji ATP liste, na koju će od ponedeljka ponovo zasesti.

Ipak, momak iz Mursije je pokazao sjajno raspoloženje nakon trijumfa nad Nemcem, pošto je stigao i da zabavi publiku.

Naime, Alkaraza je na molbu voditelja otpevao legendarni hit "Vagabundo", jednog od najvećih letnjih hitova koji izvodi Kolumbijac Sebastijan Jatra.

Ono što nikome nije promaklo je i njegov "outfit". Poznati brend ga je specijalno za ovaj turnir obukao u dres bez rukava, a španska "Marka" piše da mladi as na taj način želi Amerikancima malo da pokaže i mišiće, koje je nabaicio pod budnim okom kondicionog trenera Alberta Ljede. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading