LEGENDA ASTON VILE KRITIKOVAO KLOPA ZBOG SALAHA: Englez brutalno iskren!

Autor:

Sport

28.04.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Enfildu ne cvetaju ruže.

LEGENDA ASTON VILE KRITIKOVAO KLOPA ZBOG SALAHA: Englez brutalno iskren!

Foto: Liverpool FC/X

Bivši napadač Aston Ville, Gabrijel Agbonlahor, oštro je kritikovao Jirgena Klopa zbog njegovog odnosa prema Mohamedu Salahu. Agbonlahor smatra da Salah zaslužuje više poštovanja nakon njihovog sukoba na ivici terena protiv Vest Hema.

Klopp je odlučio da Salaha stavi na klupu drugi put u poslednje tri utakmice, nakon što je imao problema u porazu od 2-0 protiv Evertona. Sa Liverpulom koji je remizirao 2-2 na Olimpijskom stadionu u Londonu i tražio pobednika, Klopp je odlučio da Egipćanina ubaci u igru poslednjih 12 minuta. Međutim, pre nego što je ušao na teren, Klopa se videlo kako zameri Salah, koji je odgovorio u kratkom, ali besnom razgovoru na ivici terena. Nakon utakmice, ni jedan od njih nije želeo da govori o incidentu, mada je Klopp priznao da je razgovarao sa Salahom u

- Mislim da je to dolazilo od Salaha. Salah nije rezerva. Možete Salaha staviti na klupu ako rotirate. Ali Salah je postigao 210 golova i imao 86 asistencija za Liverpul. Utakmica protiv Vest Hema je teška, ne dajete mu 12 minuta. To je verovatno ono što je govorio na ivici terena. '12 minuta, pa dajte, ja sam Salah, ne biste imali pehar bez mene, Jigene'. Oni ne bi osvojili nijedan trofej bez Salaha. On je bio neverovatan za taj fudbalski klub. Gde je poštovanje? - jasan je Abonlahor.

Salah nije bio u svom najboljem izdanju u poslednjih nekoliko nedelja, postigavši samo jedan gol u šest utakmica. Međutim, 31-godišnjak i dalje ubedljivo prednjači kao najbolji strelac ove sezone za Liverpul, sa 24 postignuta gola i 12 asistencija na 41 utakmici. Sa Klopa koji napušta Liverpul, a Arne Slot se očekuje da preuzme ekipu, budućnost Salaha je neizvesna. Ima još malo od godinu dana ugovora, a Agbonlahor smatra da bi Salah mogao ubrzati odlazak.

Bivši igrač Aston VIle ističe da Klop pravi probleme Liveprulu za sledeću sezonu.

- Klopp sada pravi probleme za Liverpulov tim za sledeću sezonu, nervirajući igrače. Priča se o Salahu koji odlazi. Da li bi ovo moglo uticati na Salaha sada? 'Treba vam pobeda u borbi za titulu, a vi dajete vašoj zvezdi 12 minuta, tako da mu ne možete zameriti na ivici terena. Mislim da je Klopp pogrešio, nepoštovanje prema Salahu - jasan je Englez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading