TEROR SE NASTAVLJA! PRETUČENA DVOJICA SRBA U KOSOVSKOJ MITROVICI!

Autor:

Vesti

28.04.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident dogodio oko jedan sat posle ponoć

TEROR SE NASTAVLJA! PRETUČENA DVOJICA SRBA U KOSOVSKOJ MITROVICI!

Foto: Printskrin/Tviter

Dvojica Srba pretučena su u noći između subote i nedelje u Bošnjačkoj mahali u Kosovskoj Mitrovici, izjavio je za Tanjug zamenik komandira tzv. kosovske policije za region Sever, Veton Eljšani dodajući da su zbog toga uhapšena tri Albanca.

Eljšani je dodao da se incident dogodio oko jedan sat posle ponoći. Prema njegovim rečima tri osobe su privedene i određeno im je zadržavanje do 48 sati.

- Jutros oko 11 časova je u policijsku stanicu došao jedan čovek koji je prijavio da je pretučen. On je prema lekarskim nalazima koje je priložio, zadobio lakše telesne povrede. Policija je posle nekoliko sati uspela da identifikuje i uhapsi tri osobe. Njima je određeno policijsko zadržavanje - rekao je Eljšani.

Dodao je da se isputuju okolnosti napada.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je da će se obratiti javnosti u ponedeljak u 18 časova, nakon povratka iz Njujorka. Očekuje se da će predsednik govoriti o aktuelnoj situaciji na Kosovu i Metohiji, gde su napadi na Srbe svakodnevni, kao i o Rezoluciji o Srebrenici. Pored ovih tema, Vučić je najavio da će dotaknuti i mnoge druge važne tačke.



Jedna od glavnih tema o kojima će predsednik Vučić govoriti jeste aktuelna situacija na Kosovu i Metohiji. Ovo pitanje predstavlja jedno od najosetljivijih u regionu i Vučićeva izjava će svakako privući pažnju kako domaće, tako i međunarodne javnosti.


Rezolucija o Srebrenici takođe će biti jedna od ključnih tema obraćanja predsednika. Ova tema je izazvala veliku pažnju javnosti, kako u Srbiji, tako i u regionu, te se očekuje da će predsednik Vučić pružiti svoj osvrt na ovaj važan dokument.


Pored navedenih tema, predsednik Vučić najavio je da će govoriti i o mnogim drugim aktuelnim pitanjima. Detalji o ovim temama nisu još uvek poznati, ali se očekuje da će predsednik dati svoj osvrt na širok spektar pitanja koja su relevantna za društvo i političku situaciju u zemlji.

Očekuje se da će predsednikovo obraćanje nakon posete Njujorku privući pažnju javnosti i da će njegove izjave imati značajan uticaj na dalji tok događaja u zemlji i regionu. Svi zainteresovani će moći da prate Vučićevo obraćanje putem različitih medijskih kanala.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading