PALMA : PODNEĆU ZAHTEV DA SRBIJA VIŠE NE UČESTVUJE NA EVROVIZIJI

Autor:

Vesti

13.05.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije se oglasio povodom Evrovizije.

PALMA : PODNEĆU ZAHTEV DA SRBIJA VIŠE NE UČESTVUJE NA EVROVIZIJI

Foto: republika

Povodom Evrovizije koja je održana u Švedskoj pre nekoliko dana se oglasio i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

- Evrovizija je postao festival homseksualizma i sektaštva i ja ću podneti zahtev da Srbija više ne učestvuje na Evroviziji.  Evrovizija promoviše homoseksualizam i sekte i to veoma loše utiče na našu decu i omladinu, a to se posebno videlo prilikom proglašenja ovogodišnjeg pobednika Evrovizije. A koliko kosta taj odlazak na promociju homoseksualaca i sekti. Ja se nadam da ce moj predlog biti usvojen da Srbija više ne učestvuje u nečemu što je protivno našoj tradiciji i našoj veri - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Markovic Palma.

Da podsetimo, u okviru kampanje za lokalne izbore za grad Beograd I opštinu Mladenovac predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma I član Predsedništva SNS Darija Kisić razgovarali su danas sa građanima Mladenovca na pijaci u tom gradu.

"Pozivam gradjane Beograda i Mladenovca da na izborima 2. juna glasaju za listu broj 1 'Aleksandar Vučić Beograd sutra" i "Aleksandar Vučić - Mladenovac sutra". Na broju jedan je politika stabilnosti, sigurnosti, razvoja i boljeg sutra za sve gradjane", izjavio je Dragan Marković Palma.

Marković i Kisić su se obratili i meštanima mladenovačkog sela Velika Krsna.

"Ja verujem Aleksandru Vucicu, a poznavao sam i imao komunikaciju sa svim predsednicima Srbije i SRJ i SCG u zadnjih 30 - ak godina i mogu da vam kažem da je Aleksandar Vučić najbolji predsednik Srbjje u istoriji i da nije njega Srbija bi bila svedena na beogradski pašaluk " naglasio je Dragan Markovic Palma u Velikoj Krstić kod Mladenovca i pozvao sve da glasaju za listu pod rednim brojem 1 i u Beogradu i u Mladenovcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading