"OVO JE VEOMA VAŽAN PERIOD ZA NAS..."! Predsednik Vučić se zahvalio Varheljiju na poseti i unapređenju pozicije Srbije! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.05.2024

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebno hvala na svim planovima koje ste doneli u Beograd – imamo na čemu da radimo i imamo na čemu da budemo zahvalni, istakao je Vučić.

"OVO JE VEOMA VAŽAN PERIOD ZA NAS..."! Predsednik Vučić se zahvalio Varheljiju na poseti i unapređenju pozicije Srbije! (FOTO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju medijima nakon sastanka sa Oliverom Varheljijem zahvalio se komesaru Evropske unije za susedsku politiku i proširenje i to objavio na svom Instagramu.

 

 

- Zahvalan sam komesaru Varhejiju na poseti i velikoj energiji koju ulaže za unapređenje pozicije Srbije i celog Zapadnog Balkana.

- Posebno hvala na svim planovima koje ste doneli u Beograd – imamo na čemu da radimo i imamo na čemu da budemo zahvalni. Tu nije reč samo o novcu, već i o strukturnim reformama od kojih građani Srbije mogu da imaju samo boljitak, dobitak i bolji život. Za nas su te reforme veoma važne, jer želimo da radimo još brže i idemo napred i molimo Vas da nas na tom putu podržite.

- Ovo je za nas veoma važan period, a mi smo danas mogli da čujemo od komesara Varheija jedan vrlo optimističan plan, prema kojem očekuje da u narednom mandatu dođe do velikog proširenja EU, a to bi za nas bile izuzetne vesti.

- Beskrajno Vam hvala, dragi Olivere, na teškom i napornom radu u prethodne čeiri godine. Verujem da ćemo i u budućnosti imati prilike da sarađujemo. Hvala Vam još jednom za dobre vesti, ogroman trud i veliki napor
- zaključio je Vučić.

Vučić je na današnjoj konferenciji rekao da večeras najverovatnije putuje u Njujork na sednicu SB Ujedinjenih nacija, a šta ga tamo očekuje pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Ika

13.05.2024 20:42

Vučić izrazio zahvalnost Oliveru Varheljiju, komesaru Evropske unije za susedsku politiku i proširenje, na poseti i na unapređenju pozicije Srbije. Očigledno je da je ovaj period veoma važan za Srbiju,

Nega

13.05.2024 20:43

Predsednik Vučić izražava zahvalnost komesaru Varheljiju za njegovu posetu i podršku unapređenju pozicije Srbije, posebno ističući planove koje je doneo u Beogradu. To je dobar znak za budućnost zemlje i njen put ka evropskim integracijama.

Ilija

13.05.2024 20:45

Postoji pozitivan korak ka unapređenju pozicije Srbije, što je svakako dobro za zemlju i naše građane.

Ilija

13.05.2024 20:45

Vucic je ispostovao i zahvalio se, vidi se koliko je veliki covek. A Srbija ide samo napred!