OBJAVLJEN RASPORED: Poznato kada Đoković igra meč drugog kola na US Openu!

Autor:

Sport

30.08.2023

00:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobra vest za sve srpske navijače.

OBJAVLJEN RASPORED: Poznato kada Đoković igra meč drugog kola na US Openu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, i dalje aktuelni drugi teniser sveta, igraće u sredu meč drugog kola na ovogodišnjem US Openu, a rival će mu biti Španac Bernabe Zapata Miraljes.

Nakon pobede u prvom kolu, protiv Francuza Aleksandra Mulera, Noleta sada čeka malo ozbiljniji zadatak, a sada je srpski as saznao i kada će na teren protiv nezgodnog španskog tenisera.

Naime, organizatori turnira su objavili raspored, a Novak će igrati drugi meč dana na Artur Eš stadionu. Program će od 17 časova otvoriti domaća miljenica Koko Gof, koja će igrati protiv Ruskinje Mire Andreeve, a za njima će Srbin i Španac na teren, pa je realno očekivati da Đokovićev meč sutra počne oko 19 časova.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na US Openu

Zanimljivo, i pre dva dana je Koko Gof pravila uvertiru za meč najboljeg tenisera u istoriji, ali se njen okršaj sa Laurom Sigemund odužio, pa je Novak nešto pre 11 uveče izašao na teren, ali je brzo završio posao protiv Mulera, te je meč završen nešto iza ponoći.

Što se tiče večernjeg programa, njega će u 19 časova po lokalnom vremenu otvoriti Frensis Tijafo i Sebastijan Ofner, dok će za njima na teren Petra Kvitova i Karolina Voznijacki, u susretu dve bivše gren slem šampionke.

Podsetimo, ukoliko Đoković uspešno savlada i ovu prepreku, u trećem kolu će igrati sa boljim iz duela u kome se sastaju Laslo Đere i Francuz Ugo Gaston.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading