SAZNAJEMO! Srđan Đoković PAO sa stolice i povredio se, evo šta je radio!

Autor:

Sport

28.04.2024

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Primljen je danas u toku dana u Urgentni centar u Beogradu

SAZNAJEMO! Srđan Đoković PAO sa stolice i povredio se, evo šta je radio!

Foto: Starsport

Srđan Đoković

Otac najboljeg tenisera na svetu, Novaka Đokovića, Srđan Đoković, trenutno se nalazi na bolničkom lečenju u Beogradu zbog povrede nadlaktične kosti. Kako naš portal saznaje do povrede je došlo kada je Srđan pao sa stolice dok je hranio ptice. Ovo je rezultirao preolomom nadlaktične kosti, zbog čega je hitno zatražio medicinsku pomoć u Urgentnom centru.

Srđanu je odmah pružena medicinska pomoć na odeljenju ortopedije, gde mu je dijagnostikovana ozbiljna povreda. Lekari su procenili da će morati da ostane hospitalizovan kako bi se njegovo stanje stabilizovalo, te se očekuje da će morati da provede neko vreme na bolničkom lečenju.

U prošlosti, Novak Đoković je često isticao važnost porodične podrške i ljubavi, te je ova situacija dodatno naglasila koliko je porodica važna u teškim trenucima. Njegova podrška ocu u ovom teškom trenutku sigurno će biti od velikog značaja za Srđana Đokovića.

Poznato je da je naš teniser veoma vezan za porodicu i da su za njegov uspeh, osim njega samog, najzaslužniji otac Srđan i majka Dijana, kao i cela porodica koja je imala velika odricanja da bi Novak uspeo. Međutim, sve je to ništa u odnosu na ono što su njegovi roditelji preživeli kada im je zdravlje zbog svog stresa bilo ugrožen. Srđanu je čak život visio o koncu pre devet godina.

- Imao sam sepsu krvi, vodu u plućima, gnojne apcese i dve bakterije. Doktori su mi mesec dana davali jedan posto šanse da ću preživeti. Da me nisu prebacili u Minhen, teško da bih preživeo, jer nije bilo uslova za preživljavanje kod nas – prisetio se Srđan Đoković životne drame u ispovesti u emisiji "Preživeli" na televiziji K1.

On je pojasnio kako je narušio svoje zdravlje tokom niza danonoćnog strepljenja za Novakovu karijeru, počev od obezbeđivanja finansija pa do putovanja po celom svetu. S druge strane, Dijana je ostajala kod kuće i sama vodila računa o kući i preostaloj dvojici sinova Marku i Đorđu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading