GORI MEACA: Inter pobedom Torina ulepšao proslavu titule!

Autor:

Sport

28.04.2024

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neroazuri potvrdili moć.

GORI MEACA: Inter pobedom Torina ulepšao proslavu titule!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Intera su danas ostvarili impresivnu pobedu nad ekipom Torina rezultatom 2:0 na stadionu Đuzepe Meaci. Utakmica je obeležena oštrom igrom, a prelomni momenat utakmice je usledio odmah na startu drugog poluvremena kada je Tameze dobio crveni karton.

Nakon isključenja Tamezea, Hakan Čalhanoglu je postigao prvi gol u 56. minutu, dok je samo četiri minuta kasnije uspešno realizovao i penal, čime je zapečatio pobedu za Inter. Ovo je bio još jedan u nizu uspešnih nastupa Čalhanoglua, čime je dodatno učvrstio svoju poziciju u timu.

Nakon završetka utakmice, fudbaleri Intera su se okupili na terenu kako bi zajedno sa navijačima proslavili osvajanje Skudeta, iako do kraja Serije A ima još četiri kola. Ovo je bio emotivan trenutak za klub i navijače, koji su zajedno uživali u velikom uspehu.

Čekali su Neroazuri na drugu zvezdicu na grbi dočekali. Simone Inzagi je konačno dokazao trenersku veličinu i postao besmrtan kod navijača Intera. Svakako na leto upravu očekuje veliki posao, kako bi se osvežila i obnovila ekipa, kako bi se nastavilo istim tempom i naredne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading