NAVIJAČ DOBACIVAO NOVAKU IZ PUBLIKE! Đoković ga UMIRIO sa DVE reči! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.08.2023

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser Srbije prošao u polufinale.

NAVIJAČ DOBACIVAO NOVAKU IZ PUBLIKE! Đoković ga UMIRIO sa DVE reči! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Besprekornom igrom, za nešto više od sat vremena (62 minuta), Novak Đoković je pregazio Tejlora Frica iz Sjedinjenih Američkih Država sa 6:0, 6:4 i plasirao se u polufinale Mastersa u Sinsinatiju.

Biće to 76. borba za finale na ovom ATP turniru za srpskog asa, po čemu će se izjednačiti sa Rafaelom Nadalom, a rival će mu biti Nemac Aleksander Zverev.

Ipak, ni ovaj meč nije mogao da prođe, da Đoković nema komunikaciju sa publikom, pa je detalj pred poslednji poen oduševio sve njegove fanove.

Većina navijača na tribinama Centralnog stadiona čuka je kada se najbolji teniser ikada obratio nekom gledaocu, koji je dobacivao iz publike.

- Ćuti, ćuti - odgovorio mu je Novak, a sve to se dešavalo pred odlučujući poen, kada je Fric servirao.

Đokoviću je trebalo očigledno malo više koncentracije, a celu situaciju pogledajte u prilogu:

Nole će protiv Zvereva igrati nešto posle ponoći, dok se u prvom polufinalu sastaju prvi reket sveta Karlos Alkaraz iz Španije i Poljak Hubert Hurkač.

Ukoliko poljski as iznenadi "Karlitosa", pomoći će Đokoviću da se vrati na čelo ATP pozicije. Naravno uz uslov da srpski as savlada Nemca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading