NOVAK I STEFAN ODUŠEVILI CEO LONDON! Đoković se sa sinom PRIRPEMAO za teniski klasik!

Autor:

Sport

07.07.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmostruki šampion Vimbldona odradio trening pred večerašnji meč sa Švajcarcem Vavrinkom.

NOVAK I STEFAN ODUŠEVILI CEO LONDON! Đoković se sa sinom PRIRPEMAO za teniski klasik!

Foto: printscreen/Twitter

Novak Đoković je danas po običaju trenirao sa članovima svog tima u Aorangi parku.

Nekoliko sati pre izlaska na teren i meča teniskog klasika protiv starog rivala Švajcarca Stana Vavrinke, prvi reket Srbije je vežbao standardne stvari, a delovao je veoma raspoloženo i bez pritiska.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Posebno se raznežio kada se sa druge strane terena našao njegov sin, Stefan.

Sa svojim naslednikom je razmenjivao udarce, letela je loptica sa jedne na drugu stranu mreže, a Nole je bodrio Stefana i šalio se sa njim.

 

 

Nema sumnje da je rekorder po broju grend slem titula spreman da upiše 31. uzastopnu pobedu na Vimbldonu, a 21. u međusobnim duelima sa starim znancem iz Švajcarske. Trenutno Đoković vodi 20:6 u pobedama

Meč Novaka i Vavrinke poslednji je na Centralnom terenu i ne očekuje se pre 20 časova.

Podsetimo, srpski as je u prvom kolu bio bolji od Argentinca Pedra Kačina, dok je u drugoj rundi nešto teže eliminisao Džordana Tompsona iz Australije. Oba meča drugi reket ATP liste je dobio rezultatom 3:0.

Sa druge strane, Švajcarac je na startu izbacio Emila Rusuvorija iz Finske (3:0), a u drugom kolu savladao 29. nosioca Tomasa Martina Ečeveriju iz Argentine s 3:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading