ŠPANIJA U SUZAMA: Nadal mora na OPERACIJU!

Autor:

Sport

16.02.2022

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal mora "pod nož"!

ŠPANIJA U SUZAMA: Nadal mora na OPERACIJU!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Toni Nadal, stric Rafaela Nadala, otkrio je da će osvajač Australijan opena morati biti podvrgnut operativnom zahvatu zbog hroničnih zdravstvenih problema sa kojima se suočava.

Specijalista koji ga je pregledao 2005. godine nam je rekao da bi bilo teško za njega da se bavi sportom na vrhunskom nivou, ali Rafa ga je demantovao na najbolji mogući način, jer se odlično nosio sa tom teškom situacijom. Izgledalo je da će imati kratku karijeru, ali sve je ispalo mnogo bolje nego što smo očekivali - počeo je Toni Nadal, a zatim je obelodanio da će Rafa operaciju obaviti po okončanju profesionalne karijere.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Toni i Rafa Nadal

On će posegnuti za tim rešenjem kad završi karijeru, nikako dok igra. Operacija je takva da posle ne bi mogao da igra na najvišem nivou, zato to ne može da učini sada.

Podsetimo da je "bik sa Majorke" propustio drugi deo prošle sezone zbog bolova sa kojima se suočava, ali se tenisu vratio na maestralan način - titulom u Melburnu! Ostaje nam da vidimo da li će ga zdravlje poslužiti u dovoljnoj meri da konkuriše za još koju Grend slem titulu, ili će pomenuta operacija doći u skorijem periodu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading