NE ČESTITA MU NOVU GODINU: Noletov čovek od POVERENJA prekinuo kontakt sa Đokovićem - "Okružen je EKSTREMNIM GLUPOSTIMA"!

Autor:

Sport

03.01.2022

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor Srbije Bogdan Obradović poručio je da nije u kontaktu sa prvim reketom sveta Novakom Đokovićem.

NE ČESTITA MU NOVU GODINU: Noletov čovek od POVERENJA prekinuo kontakt sa Đokovićem - "Okružen je EKSTREMNIM GLUPOSTIMA"!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Obradović je objasnio kako je došlo do prekida kontakta sa Noletom.

Ja sam, ljudi, u nula kontaktu sa Novakom. Nemam nikakav kontakt sa Novakom. Niti čestitamo jedan drugom Novu godinu, ni Božić, rođendane deci, nula… Iz kog razloga i zašto? U trenutku kada sam napuštao reprezentaciju ušli smo u jedan konflikt za koji ja i dalje kažem da sam u pravu - izjavio je Obradović, pa se potom posvetio Novakovoj ishrani.

Republika

Foto: Starsport

Obradović i Đoković

Novak nikako nije smeo ono da izjavi pred novinarom, postavio je glupo pitanje u glupom trenutku: 'Nole ovde je roštilj sve živo, Niš, levo, desno..." Novak mu odgovara da ne jede meso, ne jede ćepave... Čoveče, Srbija tradicionalno živi na ćevapima, dolaze milioni turista da probaju te ćevape, što ti to pričaš, iz kog razloga? Mi nismo vegani, ne postoji, mi imamo naš srpski pravoslavni post, ali za Božić jedemo prase. Ne jedemo brokoli. Da ne pričam sa čije privatne strane Novaka je to uplilo kod njega.

Verujte mi, glavni protein mora da dolazi iz mesa, jaja i sira. Nije uopšte pitanje da li Novak pobeđuje ili ne pobeđuje... Pustite me toga. Brana će da izdrži, ali ako naiđe velika voda neće da izdrži. Njegov imuno sistem trpi mnogo. To su lupetanja... Nešto što kaže nauka oni pokušavaju da okrenu. Glavni protein, esencija, kada se rodimo, je iz majčinog mleka, a 54 odsto kvaliteta istog proteina je iz organskog mesa, organiskih jaja, organskog kraljvljeg sira ili kajmaka. Neke ekstremne gluposti su okružile Novaka. On je otišao u takav eksperiment nečega da ni on ne zna o čemu se radi - dodao je Bogdan Obradović.

Podsetimo, Đoković je poslednjih dana u žiž javnosti zbog sage oko učešća na Australijan Openu. Srbin je odlučio da propusti ATP kup, a još uvek je neizvesno da li će braniti titulu na prvom Grend slemu u sezoni, zbog vakcinacije.

Portal Republika je sumirao Novakovu 2021. godinu upravo sa Obradovićem, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
djede_niko

03.01.2022 08:15

Причаш глупости и агресивно. Мијешаш традицију која не мора бити обавезно здрава. Погледај филм Game Changers на NETFLIX иза којег стоје озбиљни људи и научници који су испитивали исхрану још од Антике па погледај шта је здраво. Зна Новак шта ради.