GOSPODAR PRSTENOVA U SUPERLIGI: "Đavo" ostao bez burme, "zmajevi" mu je DŽENTLMENSKI vratili!

Autor: Aleksa Simić

Sport

27.04.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su javili da su pronašli prsten, ženi se odmah promenio izraz lica, kaže fudbaler Radničkog 1923 Damjan Krajišnik, koji je vredan komad nakita posejao u Zaplanjskoj.

GOSPODAR PRSTENOVA U SUPERLIGI: "Đavo" ostao bez burme, "zmajevi" mu je DŽENTLMENSKI vratili!

Foto: Starsport

Damjan Krajišnik

Svi znamo za onu čuvenu sportsku krilaticu "Ostavio je srce na terenu", ali se slučaju fudbalera kragujevačkog Radničkog Damjana Krajišnika može reći da je ostavio burmu na terenu. Sasvim slučajno, razume se. momak iz Bijeljine, međutim, imao je tu sreću da je vredan komad nakita posejao na travi TC Stadion u Zaplanjskoj ulici, tokom meča protiv Voždovca prošle nedelje (2:1), gde domaći evidentno neguju vrhunski fer-plej pošto su rivalu sprečili bračne komplikacije.

Krajinšnik, strelac s penala u tom meču, tim povodom oglasio se za portal Republika.rs.

- Nakon utakmice sam primetio da nemam burmu na ruci, a kući sam se pojavio sa cvećem i izvinio se supruzi. Dva dana kasnije javili su mi da je Bojan Leontijević našao prsten. Čovek mi je spasao brak, a žena je istog momenta promenila izraz lica. Žena zapravo i nije bila toliko ljuta na mene pošto se nisam vratio iz provoda, nego s utakmice - rekao je Krajišnik.

Damjanov slučaj poslužio je inače dovitljivim administratorima Tviter naloga FK Voždovac da ga nazovu "Gospodar prstenova", po uzoru na poznato filmsko ostvarenje. Oni su, takođe, otkrili da je sjajni fudbaler Radničkog istog momenta na adresu kluba poslao čokoladne nagrade za čitav marketing i ekonomat, dok je stiglo obećanje i da će ih tek častiti za to pošteno delo.

 

 

Heroj ove priče zapravo je Bojan Leontijević, sportski direktor Voždovca.

Foto: FK Voždovac

Bojan Letonijević

- Slučajno sam na terenu osetio nogom da sam šutnuo nešto na travi. Kada sam podigao, video sam da je burma u pitanju. Bilo mi je baš drago kada sam čuo da je Damjanova jer smo sarađivali i mnogo ga dobro poznajem, kao i njegovu porodicu. Zaista lep završetak cele priče - rekao je Leontijević za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading