"ZMAJEVI" USPEŠNO POLETELI: Voždovac slavio na "krovu", lučanska Mladost upisala vrednu pobedu!

Autor:

Sport

21.04.2023

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak u večernjem terminu igrana su još dva meča Superlige Srbije, po jedan u plej-ofu i plej-autu

"ZMAJEVI" USPEŠNO POLETELI: Voždovac slavio na "krovu", lučanska Mladost upisala vrednu pobedu!

Foto: Starsport

Miloš Pantović

Voždovac je za korak bliži osvajanju sedmog mesta, posle trijumfa nad Radničkim 1923 na domaćem terenu u prvom kolu plej-ofa – 2:1.

Domaći su bili bolji rival, prekinuli su niz od četiri poraza. Ujedno, bio je ovo prvi trijumf beogradske ekipe na domaćem terenu posle 13. novembra 2022. godine!

Voždovac je do vođstva došao golom Bogdana Jočića u 20. minutu, a u 84. trijumf je potvrdio Edin Ajdinović, posle odličnog dodavanja Pantovića u 84. minutu. Do kraja meča, Kragujevčani su sa bele tačke smanjili prednost, precizan je bio Krajišnik u 90. minutu.

 

 

Do vrlo važne pobede u prvom kolu plej-auta došla je lučanska Mladost, na gostovanju Kolubari – 1:0. Mnogo toga rešeno je u prvom poluvremenu, na asistenciju Ćirkovića pogodio je Stanisavljević, još u osmom minutu.

U 15. minutu crveni karton dobio je Milojević, a gosti su imali priliku da posle jedanaesterca dupliraju prednost, ali Mirić nije iskoristio najstrožu kaznu. Ipak, do kraja meča nije bilo promene rezultata, a Lazarevčani su bili najbliži golu kad je Đuranović pogodio stativu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading